Společnost i2c zaznamenala v listopadu rekord v oboru s více než 20 novými implementacemi na 10 trzích

Globální lídr v oblasti plateb a digitálního bankovnictví hlásí silnou celosvětovou poptávku po svých službách a dalších 50 nových implementací, které mají být dokončeny do 1. čtvrtletí 2022

Společnost i2c Inc., přední poskytovatel digitálních platebních a bankovních technologií, v úterý oznámila, že jen během listopadu spustila více než 20 nových platebních a digitálních bankovních programů pro klienty na 10 trzích a čtyřech kontinentech.

„Tempo růstu v kombinaci s rozmanitostí zákazníků a programů, kterých jsme dnes svědky v našem podnikání, lze přičíst efektivitě naší růstové strategie a našeho globálního týmu,“ řekl Amir Wain, zakladatel a generální ředitel společnosti i2c Inc. „Velice nás těší, že jsme preferovaným dodavatelem pro vizionáře v oblasti plateb a digitálního bankovnictví, kteří se snaží urychlit finanční inovace a rozšířit přístup k milionům koncových uživatelů po celém světě,“ řekl.

Společnost i2c poskytuje služby lídrům v oblasti finančních technologií, digitálního bankovnictví a kryptoměn, stejně jako tradičním finančním institucím na jediné, agilní, globální platformě. Mezi úspěchy za poslední fiskální půlrok patří akvizice nových obchodních partnerů a také rozšíření portfolia produktů a globálních programů ve Spojených státech amerických a dalších regionech světa, včetně: 1derful (Austrálie), BEYON Money (Bahrajn), Caary (Kanada), Crypto.com (Brazílie), Standard International Bank (Portoriko), Solid (USA) a TAG (Pákistán).

Společnost i2c nabízí širokou škálu platebních produktů a služeb od debetních a předplacených karet až po úvěry (spotřebitelské i komerční úvěry, jakož i odložené platby typu „nakupte nyní a zaplaťte později“ a úvěrový rámec – LOC), přičemž má přístup ke všem hlavním síťovým partnerům (American Express, Discover, Mastercard, Visa a Union Pay). Kromě toho společnost poskytuje partnerům bankovní a platební služby s přidanou hodnotou, jako je prevence podvodů, kontaktní centrum, služby pro řešení sporů, a také webové a mobilní aplikace pod vlastní značkou.

O společnosti i2c Inc.

Společnost i2c je globální poskytovatel vysoce konfigurovatelných platebních a bankovních řešení. Pomocí patentované technologie modulárních jednotek společnosti i2c mohou její zákazníci snadno vytvářet a spravovat širokou škálu kreditních, debetních, předplacených, úvěrových a dalších řešení rychle a levně. Společnost nabízí bezkonkurenční úroveň flexibility, agility, zabezpečení a spolehlivosti prostřednictvím jediné platformy SaaS s globálním dosahem. Společnost i2c byla založena v roce 2001 a sídlí v Silicon Valley. Její technologie nové generace podporuje miliony uživatelů ve více než 200 zemích/oblastech a ve všech časových pásmech. Další informace najdete na www.i2cinc.com nebo nás sledujte na @i2cinc.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211207005335/en/

Heather Clifton

Marketingová ředitelka

media@i2cinc.com

Zdroj: i2c Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-banky-služby-trh-internet-firmy-i2c

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch