Encyklopedie Multimediaexpo.cz slaví 15 let a nabízí skvělé Black Friday !

Multimediální česká encyklopedie Multimediaexpo.cz oslavila v úterý 2. listopadu 2021 své 15. narozeniny!

Máme zcela novou kancelář u obchodního centra Atrium Flora a obrovský plán rozvoje.

V roce 2022 nasadíme nový webový server s procesorem AMD a zcela novými serverovými disky s kapacitou 12 TB. Potom rychle překonáme metu 2 600 000 stránek a získáme česko–slovenský královský trůn.

Na královském trůnu však rozhodně neusneme a tým Multimediaexpo.cz. který vede nejvýkonnější wikipedista na světě, začne budovat druhou čistě anglickou encyklopedii, protože počet anglických emailů od našich zahraničních čtenářů, neustále a výrazně roste (posledních 15 měsíců). A takový jasně rostoucí trend už nemůžeme dlouho ignorovat.

Naší hlavní akcí do Vánoc 2021 je nepochybně velké Black Friday, které u nás platí až do 10. prosince.

Během aktuálního Black Friday může každá firma i podnikatel využít, s velkou slevou 50 procent, naše 3 nové reklamní formáty:

● Banner 100 (velikost 320 x 100 pixelů)

● Banner 200 (velikost 200 x 200 pixelů)

● Banner 250 (velikost 250 x 250 pixelů)

Nebo si zadat velkou textovou reklamu, která se zobrazí na 1 064 000 stránkách našeho projektu !

Profil Multimediaexpo.cz

Multimediaexpo.cz je jednoznačně největší česká multimediální encyklopedie (přes 310 690 článků). Používá moderní redakční systém MediaWiki s velkým množstvím vlastních technologií. Podpora 330 národních jazyků patří mezi samozřejmosti. Na naší dlouhé cestě nám jistě pomůže silně rostoucí návštěvnost, která se nyní pravidelně pohybuje od 15 000 do 20 000 aktivních uživatelů. Navíc celková statistika naší encyklopedie nedávno překonala výrazný Milník — 70 000 000 zobrazených stránek.

Kontakt:

Michal Pohořelský

E-mail: info@multimediaexpo.cz

E-mail: Multimediaexpo@protonmail.com

Web: http://www.multimediaexpo.cz

Klíčová slova ČR-média-společnost-služby-zajímavosti

Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing