52m italská superjachta VIANNE oznamuje, že jako platební metodu pro prodej a pronájem přijímá všechny hlavní kryptoměny a NFT

Úplně 1. prodávaná superjachta, která jako způsob platby přijímá NFT(Non-Fungible Tokens – nezaměnitelné tokeny)

Majitel superjachty VIANNE o délce 52 m (170 stop) od italské společnosti Benetti – motorové jachty vybavené přistávací plochou pro vrtulník a vířivkou s vyhlídkou – potvrdil, že při prodeji superjachty VIANNE lze po složení zálohy ve výši 10 % fiat měny (EUR/USD) zaplatit zbytek částky za prodej kromě fiat měny také v jakékoli významné kryptoměně, a to včetně: BTC, ETH, DOGE, SOL, FTM, BNB a všech hlavních NFT, včetně Cryptopunks, BAYC Apes.

VIANNE, která se prodává za 8,900.000 EUR, je proslulá superjachta s ocelovým trupem a hliníkovou nadstavbou, postavená podle klasifikace ABS a s exteriérovým designem od Stefana Natucciho. Superjachta s transatlantickým dosahem prošla v roce 2021 v italské loděnici Arpeca kompletní technickou a kosmetickou přestavbou a v roce 2021 dokončila poslední prohlídky tříd a vlajek. Je klasifikována jako komerční loď a je k dispozici pro charterové plavby. Na lodi VIANNE se může ubytovat 12 hostů v 5 kajutách a posádku tvoří 12 zkušených členů pod vedením uznávaného italského kapitána Alberta Zambelliho. Nedávno také dostala do vnitřních i venkovních prostor nový značkový nábytek značky Ralph Lauren a doplnila svoji výbavu pro vodní radovánky, včetně nového tobogánu a plovoucí vodní paluby s bazénem.

Platby kryptoměnami v jachtařském průmyslu jsou postupně čím dál rozšířenější, přičemž VIANNE by se tímto stala největší jachtou, která kdy byla zakoupena pomocí NFT. To je vzrušující vyhlídka pro mnoho potenciálních kupců z celého světa a představuje to i jedinečnou příležitost, aby se jachta této velikosti prodávala pouze za NFT. VIANNE si můžete prohlédnout po předchozí domluvě v Karibiku a na Floridě. Kupující a makléři mohou kontaktovat její obchodní zástupce, od kterých se dozví další informace. VIANNE je tuto zimu také na charterovém trhu, k dispozici za 196.000 USD na týden v Karibiku.

Youtube Video superjachty VIANNE: https://www.youtube.com/watch?v=15LUUlvy0oU

Další informace a fotografie/videa superjachty VIANNE najdete na www.myvianne.com nebo nás kontaktujte e-mailem na sale@myvianne.com/ charters@myvianne.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1697399/Photo_2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1697400/Photo_1.jpg