Společnost STL jmenovala dva nové vedoucí pracovníky, aby urychlila globální expanzi v oblasti služeb a softwaru

STL (NSE: STLTECH), přední světová společnost v oblasti integrace digitálních sítí, dnes oznámila, že se její tým rozrostl o dvě zajímavé posily pro oblast služeb a softwaru. Divize služeb společnosti STL je připravena na globální růst a expanzi při zavádění sítí 5G RAN a divize softwaru se chystá na globální škálování, jehož středobodem jsou inovace. V souladu s těmito ambiciózními globálními plány společnost STL přijala Praveena Cheriana na pozici generálního ředitele pro oblast síťových služeb, a Ramana Venkatramana na pozici generálního ředitele pro software.

Před nástupem do společnosti STL působil Praveen Cherian jako výkonný viceprezident a vedoucí oddělení infrastrukturních služeb pro Indii a jihovýchodní Asii ve společnosti IBM, kde řídil podnikání v oblasti projektových a řízených služeb. Zastává také funkce v představenstvech renomovaných společností poskytujících IT služby a software. Raman Venkatraman přichází ze společnosti TCS, kde zastával pozici senior viceprezidenta a globálního ředitele pro HiTech a profesionální služby a také globálního ředitele pro partnerství a aliance. Během své bohaté kariéry, která trvá již téměř tři desetiletí, zastával řadu vedoucích funkcí v různých zemích.

Praveen a Raman převezmou odpovědnost od bývalého ředitele pro tyto oblasti, kterým byl KS Rao, který hrál klíčovou roli při rozšiřování těchto oblastí a přípravě strategického plánu jejich budoucího růstu. KS Rao převezme roli vedoucího ředitele společnosti STL, bude řídit klíčové partnerské a ekosystémové aliance, prosazovat globální politiku a vytvářet právní rámec na úrovni skupiny.

Společnost STL díky těmto změnám vytvořila globální vedoucí tým, který umožní nelineární růst ve všech oblastech podnikání a zlepší postavení společnosti na trhu.

Ankit Agarwal, člen představenstva společnosti STL, k nové struktuře vedení uvedl: „Jsem nadšený, že mohu přivítat dva vysoce postavené lídry v oblasti technologii, Praveena a Ramana, kteří převezmou štafetu v oblasti služeb a softwaru. Rád bych využil této příležitosti, abych KS poblahopřál k jeho nové funkci a popřál mu vše nejlepší. Jsem přesvědčen, že se společně dostaneme do další etapy života naší společnosti jako technologického lídra v tomto odvětví a prostřednictvím digitálních sítí změníme životy miliard lidí."

Praveen Cherian,generální ředitel společnosti STL pro oblast služeb, ke svému jmenování řekl: „Digitální sítě utvářejí životy miliard lidí po celém světě a společnost STL hraje v tomto úsilí klíčovou roli tím, že buduje digitální infrastrukturu světové úrovně. Jsem moc rád, že ji mohu pomoci urychlit tento růst a posunout podnikání v oblasti síťových služeb do nových výšin."

Raman Venkatraman, generální ředitel společnosti STL pro oblast softwaru, řekl: „Společnost STL má díky nadšenému týmu lidí, průlomovým technologiím a rozsáhlým tržním příležitostem velký potenciál k růstu. Těší mě, že se k ní mohu připojit a podporovat zapojení zákazníků prostřednictvím bohatého portfolia softwarových produktů a technologických služeb, které využívají investice větší skupiny se společnými technologickými ekosystémy a schopnostmi v oboru, a zároveň rozšiřují základní schopnosti softwarové divize."

KS Rao, vedoucí ředitel společnosti STL, k rozšíření vrcholového managementu uvedl: „Díky několika nedávným akvizicím a zkušenému týmu vedoucích pracovníků je společnost STL připravena na budoucí výzvy a je odhodlána uspět. Srdečně vítám Praveena a Ramana v našem týmu a těším se, že společnost STL udělá velký krok vpřed při vytváření digitální budoucnosti světové úrovně."

O společnosti STL

Společnost STL je předním integrátorem digitálních sítí, který pomáhá telekomunikačním společnostem, cloudovým společnostem, občanským sítím a velkým podnikům poskytovat svým zákazníkům lepší služby. Přečtěte si více nebo nás kontaktujte.

stl.tech |Twitter | LinkedIn |YouTube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1691918/STL_Global_Leadership.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/876464/Sterlite_Technologies_STL_New_Logo

Pro více informací kontaktujte:

Vztahy s médii: Khushboo Chawla, Tel: +91. 9711619114, khushboo.chawla@stl.tech; Agenturní kontaktní osoba: Guneet Kaur, Tel.: +91-8968909392, Guneet.kaur@genesis-bcw.com; Vztahy s investory: Pankaj Dhawan, Tel.: +91. 8130788887, pankaj.dhawan@stl.tech

Klíčová slova Indie-počítače-komunikace-Sterlite Technologies

Asie, Austrálie (as)