Společnost Straive spouští nové oficiální webové stránky jako součást rozvoje značky

Společnost Straive (dříve SPi Global), lídr na trhu technologických řešení pro obsah a data, dnes představila svůj nový komplexní oficiální web. Nový web, který je rozšířením rebrandingu ze začátku letošního roku, představuje další krok společnosti Straive na cestě k nové definici značky. Web, na kterém je dnes k dispozici více než 250 stránek, představuje služby, které společnost Straive nabízí v oblasti vzdělávacích technologií, datových řešení, výzkumu a vzdělávacího obsahu.

Web odráží novou vizuální identitu společnosti a byl vytvořen pomocí intuitivního designu, aby byl zážitek návštěvníků webu co nejlepší. Vedle řešení společnosti Straive jsou na webu představeny také technologické možnosti týkající se jak zákaznických segmentů, tak různých odvětví, v nichž společnost působí. V sekci Insights na webu najdete původní články, výzkumy, bílé knihy, e-příručky, videa, případové studie a další materiály, které nabízejí nejdůležitější myšlenky v ucelené formě a umožňují výměnu znalostí v oboru.

Ratan Datta, prezident a generální ředitel společnosti Straive, ke spuštění webu řekl: „Rebranding a nové webové stránky jsou odrazem naší dlouhodobé vize a vývoje společnosti Straive. V souladu s novou vizuální identitou značky působí náš web mladším, svěžejším a živějším dojmem a přináší také spoustu informací. Doufáme, že nový web nabídne návštěvníkům smysluplný zážitek a bude odpovídat jejich obchodním potřebám. Nový web demonstruje náš závazek, že se budeme vyvíjet společně s našimi zákazníky a získávat další znalosti nutné pro řešení kritických problémů dnešní doby."

Web také nabízí pohled na život ve společnosti Straive a její kulturu i různé pracovní příležitosti po celém světě a představuje vedení společnosti. Najdete na něm i podrobné zpravodajství.

Chcete-li si prohlédnout náš nový web, klikněte sem.

O společnosti Straive (dříve SPi Global)

Společnost Straive (dříve známá jako SPi Global) je přední technologický podnik na trhu, který poskytuje datové služby, odborné znalosti v dané oblasti (SME) a technologická řešení pro různé oblasti, jako jsou výzkumný obsah, e-learning / vzdělávací technologie a poskytovatelé dat / informací. Společnost Straive má klientskou základnu ve 30 zemích po celém světě a strategicky rozmístěné zdroje v osmi zemích - na Filipínách, v Indii, USA, Číně, Nikaragui, Vietnamu, Velké Británii a v sídle společnosti v Singapuru.

Kontaktem pro dotazy médií je Kshitiz Ahuja, vedoucí oddělení značky a PR, kshitiz.ahuja@spi-global.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1687130/Straive_New_Website.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1678685/Straive_Logo.jpg