LIQUA získává podruhé v řadě ocenění Czech Superbrands 2021

Ritchy Group, přední evropská technologická a inovační společnost v oblasti elektronických cigaret a e-liquidů a výrobce značky LIQUA, je hrdá na to, že v roce 2021 získala druhé ocenění Czech Superbrands Award. Je to uznání naší vášně pro kvalitu a soustavné úsilí přinášet českým a slovenským spotřebitelům smysluplná alternativní řešení pro dodání nikotinu bez nežádoucího spalování.

LIQUA patří posledních 10 let mezi přední značky v evropském vapingovém průmyslu. Jsme nejotevřenější a nejtransparentnější společností s vlastním oddělením výzkumu a vývoje, výrobou a distribuční sítí ve více než 85 zemích.

Program Superbrands je nezávislá globální autorita, která posuzuje a oceňuje značky již 27 let. Titul Superbrands se každoročně uděluje nejlepším značkám v 90 zemích světa na základě vybraných kritérií sestavených nezávislou odbornou komisí Superbrands Brand Council složenou z odborníků z oblasti obchodu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu.

Klíčová slova ČR-tabák-trh-firmy-Ritchy Group

Potraviny, gastronomie