Pozvánka na mezinárodní obchodní digitální výstavu pro podpoření obchodu mezi Čínou a zeměmi střední a východní Evropy 2021

S cílem posílit obchodní vztahy mezi čínskými podniky a zeměmi střední a východní Evropy pořádá Čínská rada pro podporu mezinárodního obchodu (CCPIT), Čínská komora mezinárodního obchodu (CCOIC) a společnost ZhongZhan Information Cooperation Data Service Company ve dnech 18. až 27. října 2021 mezinárodní obchodní digitální výstavu Čína-SVE (China-CEEC Expo) 2021. Podrobnosti o výstavě najdete níže.

1. Základní informace o výstavě

Název výstavy: China-Central and Eastern European Countries International Trade Digital Expo

Datum výstavy: 18. – 27. října 2021

Místo konání: Internetová výstavní platforma CCPIT(https://ceec.ccpit-expo.com/)

Pořadatel: Čínská rada pro podporu mezinárodního obchodu

Podporovatelé: Čínská komora mezinárodního obchoduZhongZhan Information Cooperation Data Service Company

Obsah výstavy:Textilní a oděvní/bavlněné výrobky v hlavních oblastech produkce bavlny, lékařské nástroje, železářské a stavební materiály, dárkové předměty, kancelářské potřeby, domácí spotřebiče, nábytek, spotřební elektronika atd.

Rozsah výstavy: očekává se účast více než 1000 čínských podniků.

Doprovodné aktivity:

S cílem prohloubit obchodní spolupráci a posílit vzájemné vztahy mezi Čínou a zeměmi střední a východní Evropy uspořádá mezinárodní obchodní digitální výstava Čína-SVE (China-CEEC Expo) 6 panelů, na kterých se obchodníci podělí o své zkušenosti, poznatky spojené s obchodováním s partnery z jiných časových pásem, kulturní specifika a charakteristiky průmyslu, přičemž se zaměří na výhodná odvětví bilaterálního obchodu a vybudování on-line platformy pro obchodní jednání. Srdečně zveme všechny zájemce ze střední a východní Evropy k účasti na veletrhu. Konkrétní harmonogram je následující:

průmysl

datum

čas (pekingský čas)

Textilní výrobky v hlavníchoblastech pro produkci bavlny

18. 10. 2021

lékařské přístroje a nástroje

19. 10. 2021

Materiály pro výrobu hardwaru

20. 10. 2021

Dárkové kancelářské potřeby

21. 10. 2021

Domácí spotřebiče

22. 10. 2021

Spotřební elektronika

25. 10. 2021

2. Návštěva výstavy

Zaregistrujte se k účasti / navštivte výstavu zdarma. Webové stránky platformy: https: //ceec.ccpit-expo.com/

Čínští vystavovatelé a partneři ze všech oblastí života v zemích střední a východní Evropy jsou na výstavě vítáni.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1658022/IMAGE_1.jpg

KONTAKT: Zheng Li, lizheng@ciec.com.cn

Klíčová slova Čína-obchod-internet-ZhongZhan Information Cooperation Data Service Company

Asie, Austrálie (as)