XXVI. konference o krmivech a výživě hospodářských zvířat

Představenstvo Spolku pro komodity a krmiva a Odborná sekce krmiv si Vás dovolují pozvat na XXVI. KONFERENCI O KRMIVECH A VÝŽIVĚ HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT konanou pod záštitou ministra zemědělství Miroslava Tomana dne 13. 10. 2021 v LH Hotelu Dvořák (Hradební 3037, 390 01 Tábor).

Zůstáváme s úctou a těšíme se na Vás,

Ing. Zdeněk Kubiska

Předseda představenstva Spolku pro komodity a krmiva

-------------

Board of the Commodities and feed association and its Expert feed section would like to invite you to XXVI.CONFERENCE ON FEED AND LIVESTOCK NUTRITION under the auspices of the Minister of Agriculture Miroslav Toman. We remain respectful and look forward to seeing you, Chairman of the Board, Commodities and feed Association Ing. Zdeněk Kubiska.

ikona Program konference

Kontakt:

Carla Cizova, MBA

Výkonný ředitel

Spolek pro komodity a krmiva

Opletalova 1535/4, 110 00 Praha 1

e-mail: cizova@spkk.cz

www.spkk.cz

ČTK ke zprávě vydává přílohu s programem konference, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-chov-Spolek pro komodity a krmiva

Jihočeský (cb)

Zemědělství, životní prostředí