Společnost PPRO nabízí integraci do obchodní platformy PayPal pro poskytovatele platebních služeb po celém světě

Společnost PPRO dnes oznámila integraci obchodní platformy PayPal.

Tento krok dále upevňuje vedoucí postavení společnosti PPRO na trhu jako jednoho z poskytovatelů místní platební infrastruktury pro poskytovatele platebních služeb (PSP), banky a platební brány.

Integrace u společnosti PPRO umožní zákazníkům výrazně zkrátit dobu integrace řešení obchodní platformy PayPal a umožní zákazníkům přístup k peněžence PayPal. Zákazníci společnosti PPRO tak mají možnost povolit svým obchodníkům přístup k uživatelské základně společnosti PayPal, která čítá více než 403 milionů aktivních účtů na 200 trzích.

Claire Gatesová, obchodní ředitelka společnosti PPRO, uvedla: „Dnešní zpráva představuje krok vpřed v dlouhodobém vztahu společností PPRO a PayPal. Výhody zapojení do platformy PPRO jsou pro partnery jasné: šetříme jim čas a peníze a poskytujeme kvalitní integraci platebních metod, která vede k vysokým konverzním poměrům. Díky přidání platformy obchodní platformy PayPal (a možnosti nabízet peněženku PayPal) nemůže tuto nabídku ignorovat nikdo, kdo působí v oblasti globálního elektronického obchodování.“

Díky partnerství s PPRO mohou poskytovatelé platebních služeb, banky, platformy a podniky s platebními platformami využívat nejen přístup k obchodní platformě PayPal, ale i k široké škále místních platebních metod (LPM) po celém světě. Celosvětové odborné znalosti společnosti PPRO v oblasti plateb, platforma navržená pro výkon a inovace, hodnota díky síti poskytovatelů platebních služeb a poskytovatelů platebních služeb PPRO, to vše je dostupné pouze při uzavření jedné smlouvy a provedení jedné integrace. Tato jednoduchost odstraňuje složitosti spojené s místními platbami, zvyšuje rychlost uvedení na trh a pomáhá obchodníkům zvyšovat tržby.

Společnosti PPRO a PayPal uspořádají 7. října 2021 v 11:30 SEČ livestream, na kterém budou diskutovat o svém partnerství a o tom, jak mohou společnosti po celém světě dosáhnout vysokých konverzních poměrů, pokud nabídnou platební metodu, kterou zákazníci znají a které důvěřují.

Společnost PPRO se etablovala jako jeden z nejdůvěryhodnějších místních poskytovatelů platební infrastruktury v oblasti přeshraničních plateb, který pomáhá poskytovatelům platebních služeb, bankám, platebním branám a podnikům s platebními platformami v mezinárodním měřítku.

Zpráva o integraci obchodní platformy PayPal přichází poté, co společnost PPRO na začátku tohoto roku oznámila, že získala 180 milionů USD, čímž celková hodnota firmy přesáhla 1 miliardu USD.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com https://www.businesswire.com/news/home/20210927005059/en/

Kontakty:

Natacha Rousseau

natacha@mediafrenzyglobal.com

Source: PPRO

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Británie-finance-internet-firmy-PPRO