Společnost Casio vydává model EDIFICE ve spolupráci se závodní značkou Honda Racing s motivem „Championship White"

Vnější prstenec ciferníku s povrchovou úpravou autentickou bílou barvou Championship White

Společnost Casio Computer Co., Ltd. dnes oznámila uvedení modelu ECB-S100HR Honda Racing Championship White Edition, nejnovějšího výsledku spolupráce se závodní značkou Honda Racing z řady vysoce výkonných kovových chronografů EDIFICE, která vychází z konceptu značky „Speed and Intelligence", tedy rychlost a inteligence.

Honda Racing označuje motoristické sportovní aktivity, které společnost Honda Motor Co., Ltd. (dále jen „Honda") provozuje po celém světě. Spolupráce mezi značkami Honda Racing a EDIFICE, které mají původ v Japonsku, se od roku 2018 vyvíjí na základě společného odhodlání využívat špičkové technologie v celosvětovém měřítku.

Model ECB-S100HR vzdává hold význačné historii a úspěchům společnosti Honda v závodech F1™, jelikož se designově inspiruje modelem Honda RA271. V roce 1964 byl model RA271 s bílou karoserií a červeným vycházejícím sluncem prvním vozem japonské automobilky, který se účastnil závodů F1™. Tato barva karoserie, nazvaná „Championship White", se stala symbolem závodního ducha značky Honda. Vnější prstenec ciferníku modelu ECB-S100HR je opatřen autentickou bílou barvou Championship White, zatímco vsazený ciferník a tlačítka jsou zvýrazněny červenou barvou. Po obvodu skla je tištěný vzor, který připomíná šachovnicovou vlajku a odkazuje tak na mnohá vítězství značky Honda. Řemínek z pravé kůže je dvoubarevný, vnější strana je bílá a spodní strana červená.

Hodinky ECB-S100HR padnou pohodlně na zápěstí díky štíhlému pouzdru střední velikosti a užitečným funkcím včetně systému Tough Solar Power, který účinně přeměňuje světlo na energii k napájení hodinek, a také připojení Bluetooth® a vysoce svítivého dvojitého LED podsvícení. Hodinky se pomocí speciální aplikace spárují s chytrým telefonem a automaticky nastaví na správný čas a umožní uživateli vybrat si světový čas z více než 300 měst. Hodinky ECB-S100HR jsou vybaveny funkcí Time & Place, která zaznamenává aktuální datum/čas a polohu na mapě v aplikaci pouhým stisknutím tlačítka a umožňuje uživatelům zkontrolovat, kde se v určitý okamžik zdržovali. Ukazatel na vsazeném ciferníku na 9. hodině odpočítává čas do budíku nebo cílového času od 30 minut dopředu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1631785/ECB_S100HR.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1631585/ECB_S100HR_Outer_ring_dial_finished_authentic_Championship_White_paint.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1631781/Additional_nylon_band_Honda_RA271_The_F1TM_car_a_Japanese.jpg

KONTAKT: CASIO PR, 81-3-5334-4830, pr@casio.co.jp Vaše kontaktní údaje budou použity pro aktivity naší společnosti v oblasti vztahů s veřejností. Před odesláním dotazů si prosím přečtěte naše zásady ochrany osobních údajů, kde jsou vysvětleny podrobnosti našeho nakládání s vašimi osobními údaji a potvrďte svůj souhlas s jejich obsahem, na níže uvedené adrese. https://world.casio.com/privacy/