VIDEOSTREAM ZDARMA: TK Směr-SD

ČTK bude v pondělí 20. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci slovenské strany Směr-SD nazvanou Ať jsou zvrácenosti na Slovensku mementem pro český národ. TK se soustředí na kauzu vyšetřovatelů elitní policejní jednotky NAKA. Vystoupí šéf strany Robert Fico. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 11:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1ohhvKlRkS8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova Slovensko-ČR-strany-volby-SMER-Holíč-20.09.-UPOZORNĚNÍ

Evropa, EU, NATO (es)