Společnost Dante Labs oznamuje jmenování globální právní expertky Rachel Haverfield generální poradkyní rozšiřujícího se týmu vedení

Dante Labs, globální lídr v genomice a přesné medicíně, dnes oznámil jmenování Rachel Haverfield do vedení společnosti na pozici generální poradkyně, kde bude řídit růst a rozsah podnikání a příležitostí.

„Je nám ctí, že se Rachel připojuje k lídrovi oboru, společnosti Dante,“ řekl Andrea Riposati, CEO Dante Labs. „Racheliny globální, právně obchodní, regulační a předpisové zkušenosti budou pro Dante Labs přínosem, protože poskytujeme vládám, pacientským skupinám i jednotlivcům po celém světě realizovatelné a klinicky relevantní poznatky týkající se genomu a personalizovanou medicínu.“

Rachel Haverfield se připojuje k Dante Labs jako generální poradkyně. Jakožto dynamická mezinárodní vnitropodniková právnička s významnými zkušenostmi v právnických kancelářích a soukromých i státních společnostech bude Rachel sloužit jako hlavní právní poradkyně a manažerka u všech transakcí, záležitostí duševního vlastnictví, řízení společností, fúzí a akvizic Dante Labs. Před závazkem v Dante Rachel působila ve funkci Vice President of Legal EMEA ve společnosti Illumina v Cambridgi.

„Je mi ctí, že jsem se mohla přidat k Dante Labs právě v těchto úžasných časech, kdy genomika začíná být tak důležitá ve zdravotnictví a přináší lepší výsledky pro pacienty,“ řekla Rachel Haverfield, generální poradkyně Dante Labs. „Jsem nadšená, že se mohu připojit k tomuto týmu odborníků s posláním rozšířit tento obor globálně pro lidštější přístup ke zdravotní péči.“

O Dante Labs

Dante Labs je globální společností zabývající se genomickými údaji budující a komerčně realizující novou třídu průlomových aplikací týkajících se zdraví a délky života založenou na sekvenování celého genomu a umělé inteligenci. Mezi naše aktiva patří jedna z největších soukromých databází genomu se souhlasem k výzkumu, chráněná softwarová platforma navržená k odhalení síly genomických údajů a chráněných postupů, které umožňují průmyslový přístup ke genomickému sekvenování.

Dante Labs se sídlem v britské Cambridgi a výzkumnými laboratořemi ve Wolverhamptonu podpořila naléhavou žádost britské vlády o rozšíření vysokokapacitního a vysoce automatizovaného testování na covid-19 pro pacienty s nákazou i s protilátkami. Společnost Dante Labs to byla schopna splnit díky stávající technologii vyvinuté k sekvenování celého genomu.

Giorgio Lodi

media@dantelabs.com