PÍSEŇ MÁ MILÁ VINCENTKA

Před pár dny proběhlo natáčení videoklipu - písničky "Má milá Vincentka“ věnované především zaměstnancům firmy a všem příznivcům skvělé minerálky.

Společnost Vincentka oslavila rozvolnění pandemické situace stylově. Natáčení proběhlo přímo v prostorách sídla společnosti - v její moderní plnírně a také v exteriérech lázní Luhačovice, se kterými je Vincentka odjakživa spojena. Písnička je nejenom poctou více než 200 let vynikající historii známé minerální vody Vincentka, ale poctou všem kdo se o Vincentku a celou řadu produktů vyráběných z Vincentky starají – zaměstnancům společnosti. Ti se stali aktéry natáčení. Písničku si společně s autorem a hlavním interpretem písničky Ondrou Kňavou zazpívali a na závěr si Vincentkou připili. Není náhodou, že Ondra je blízkým spolupracovníkem společnosti Vincentka a má minerálku která pramení z krystalicky čisté třetihorní přírody tak říkajíc "pod kůží“.

Tréma i obavy z natáčení ze zaměstnanců spadly hned při prvních tónech . Není vyloučeno, že písnička léčivému účinku minerálky ještě něco přidá. Objevila se na YouTube Vincentky a hned si získala příznivce. Je třeba dodat že videoklip byl realizován ve spolupráci s produkcí VaUnisa za režie Pavla Kobra, který byl zároveň kameramanem snímku.

Písničkovou poctu si zaměstnanci společnosti plně zaslouží. Jsou firmě dlouhodobě věrní a to něco o stabilitě a kvalitách společnosti nasvědčuje. Zatímco se region potýká s nedostatkem zaměstnanců, kteří se je těžko shánějí, o zaměstnání ve Vincentce se uchází celá řada pracovníků. A to vypovídá za vše. Doufáme, že písnička „Má milá Vincentka“ na web stránce firmy i na sociálních sítích přinese radost také Vám.

Kontakt: Ladislav Kopecký, tel. 602 339 302, e-mal: komunikace@vincentka.cz

Klíčová slova ČR-nápoje-pop-hudba-firmy-Vincentka