PARKROYAL COLLECTION Marina Bay se po rekonstrukci za 45 milionů dolarů zcela proměnil v první singapurskou „zahradu v hotelu"

Hotel PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, patřící skupině Pan Pacific Hotels Group, dokončil po generální rekonstrukci v hodnotě 45 milionů singapurských dolarů svou proměnu v první singapurskou „zahradu v hotelu" a stal se tak jedním z nejekologičtějších a nejinovativnějších hotelů v zemi.

Generální ředitel PARKROYAL COLLECTION Marina Bay Melvin Lim uvedl: „Značka PARKROYAL COLLECTION byla vytvořena s cílem prosazovat udržitelnost a odpovědný život, podporovat ikonickou architekturu a design, stejně jako wellness a životní styl. Jestliže se zamyslíme nad našimi četnými iniciativami a úspěchy, určitě jsme je posunuli o mnoho stupňů výš."

Sbírka eklektických faktů:

IKONICKÝ DESIGN

– Hotel má největší kryté prosvětlené atrium v jihovýchodní Asii, architektonický design s 21 podlažími, který vyzařuje pocit městské velkoleposti, a nespoutanou originalitu neofuturistického architekta Johna Portmana.

– Závěsnou květinovou plastiku Orchidea instaloval v atriu v roce 1986 slavný americký sochař Richard Lippold. Někteří lidé říkají, že vypadá jako nečekaný příval mincí, které padají do sepjatých rukou a znamenají prosperitu hotelu.

– Třináctimetrová zelená stěna ve vstupní hale od společnosti FDAT s abstrakcemi mraků a hor připomíná tradiční čínskou krajinomalbu.

– Ve vstupní hale se nacházejí dvě sochy ze santalového dřeva v nadživotní velikosti, které představují starověké čínské filozofy Li Paj a Konfucia. Tyto sochy pocházejí z 80. let a jsou dílem známého současného tchajwanského sochaře Ťü Minga.

– V hotelu roste více než 2400 rostlin, stromů, keřů a půdopokryvných rostlin, přičemž jich zde najdeme více než 60 druhů. Celkový krajinářský design začleňuje rostliny do interiéru hotelu a vytváří výrazný dojem vrstevnatého zeleného lesa. Projděte se po mostě Skybridge a zažijte procházku nad korunami lesů, které jsou lemovány pavilony odkazujícími na obraz ptačích hnízd v korunách stromů.

UDRŽITELNOST

– Během devítiměsíční přestavby se podařilo zachovat ikonickou strukturu budovy hotelu a zabránit vzniku více než 51.300 tun oxidu uhličitého během výstavby, což odpovídá vykácení 8,7 milionu stromů nebo zničení plochy větší než všechny přírodní rezervace v Singapuru.

– V hotelové městské farmě se pěstuje více než 60 druhů ovoce, zeleniny, bylinek a jedlých květin, které tvoří základ konceptu „z farmy na talíř" v hotelových restauracích, barech a lázních.

WELLNESS & ŽIVOTNÍ STYL

– Součástí hotelu je soubor prostor, který zahrnuje COLLECTION Club Lounge, Skyline Bar, The Green Space - multifunkční otevřený prostor s výhledem na panorama města a záliv Marina Bay, který si oblíbili milovníci venkovní jógy - a také 25metrový bazén s minerální vodou, který v noci osvětluje 1380 světelnými vláken.

Cena za pokoj začíná na 228 singapurských dolarech za osobu. Více informací najdete na webových stránkách www.panpacific.com/marinabay.

Kliknutím sem získáte přístup ke „Sbírce eklektických faktů" a přehledu informací o hotelu. Kliknutím sem získáte přístup k našemu videu virtuální prohlídky a sem pro fotografie našeho hotelu ve vysokém rozlišení.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1582998/PARKROYAL_COLLECTION_Marina_Bay_Logo.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1582999/PARKROYAL_COLLECTION_Marina_Bay_Singapore.jpg

KONTAKT: Elaine Čchan, ředitelka marketingové komunikace, e-mail: elaine.chan@parkroyalhotels.com, (+65) 6845-1239

Klíčová slova Singapur-hotely-ekologie-turistika-firmy-Pan Pacific Hotels