Laboratoře registrují maximální zájem o PCR testy. AeskuLab na situaci flexibilně reaguje a nabízí možnost přednostního vyšetření samoodběrem

Největší poskytovatel laboratorních služeb v tuzemsku AeskuLab pro velký zájem otevřel přednostní kapacity PCR testů na svých odběrových místech a zřídil dalších 28 samosběrných míst po celé ČR.

Nejen k účasti na táborech jsou k dispozici rozšířené kapacity PCR testování na odběrových místech AeskuLab. Testování probíhá formou samoodběru a to tak, že se provede rezervace samoodběrové sady (odběr pomocí tamponu) v některém z vybraných odběrových míst AeskuLab. Tato místa jsou v Praze, Brně, Olomouci, Zlíně, Ostravě, Teplicích, Lounech, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Zlíně, Liberci, Teplicích, Chomutově, Klášterci nad Ohří, Litvínově, Lounech, Lysé nad Labem, Mostě a Poděbradech.

Rezervaci je možné provést na webové adrese rezervace.aeskulab.cz

"Podařilo se nám na tuto situaci rychle zareagovat a v rámci dalšího rozšíření našich testovacích kapacit jsme otevřeli možnost přednostního PCR testování. K tomu jsme zřídili téměř třicet dalších samoodběrných míst," říká Bc. Kamil Doležel, generální ředitel společnosti AeskuLab.

Společně s prázdninovým obdobím a cestováním lidí na dovolené ovšem laboratoře registrují také vysoký zájem o PCR testy. V pátek 16. července například provedly přes 46 000 vyšetření zmíněnou metodou, což je nejvyšší číslo od října loňského roku.

O společnosti AeskuLab

Laboratoře AeskuLab patří do skupiny Unilabs Holding Czech Republic, a.s. je v současnosti s více než 35 laboratořemi, 95 odběrovými místy a 1200 zaměstnanci největším poskytovatelem laboratorních služeb v České republice. Skupina AeskuLab poskytuje široké spektrum laboratorních vyšetření klientům z řad ambulantních lékařů, nemocničních zdravotnických zařízení i samoplátců, ročně generuje více než 23 milionů vyšetření. Nabízí péči jak v rutinních, tak specializovaných vyšetřeních prakticky ve všech oblastech moderní diagnostiky, včetně vyšetření bioptických a cytologických. Společnost spolupracuje také s veterinárními ordinacemi. Více na www.AeskuLab.cz.

ikona AeskuLab - leták samoodběr

Kontakt pro média:

Olga Kunešová

manažerka marketingu a externí komunikace AeskuLab, k.s.

www.aeskulab.cz

Klíčová slova ČR-koronavirus-testování-firmy-AeskuLab