Nezávislá společnost pro výzkum trhu označila společnost Ataccama za lídra v oblasti řešení pro správu dat

Ataccama a její platforma ONE získaly nejvyšší možné hodnocení v kritériích kvality a správy dat

Společnost Ataccama, přední poskytovatel podnikových technologií pro zajištění kvality dat, dnes oznámila, že ji společnost Forrester Research umístila na první místo svého žebříčku The Forrester Wave™: Data Governance Solutions, Q3 2021.

Společnost Ataccama se dostala mezi další vybrané společnosti, které byly vybrány k účasti na hodnocení Forrester Wave™ za 3. čtvrtletí 2021. Žebříček Forrester Wave™ vychází z 31 kritérií rozdělených do tří kategorií: současná nabídka, strategie a přítomnost na trhu. Společnost Ataccama získala nejvyšší možné hodnocení v deseti kritériích, včetně kvality dat, správy dat, vize řešení, plánovaných vylepšení, plánu inovací, počtu zákazníků a geografického rozložení.

„Ataccama je nejlepší volbou pro klienty, kteří chtějí do svých řešení pro správu dat začlenit špičkové funkce pro zajištění kvality, a to zejména v případě, že využívají rozsáhlá lokální a cloudová úložiště," uvádí ve své zprávě společnost Forrester Research.

Společnost Forrester Research rovněž uvedla, že se společnost Ataccama od ostatních hráčů na trhu odlišuje svými řešeními pro zajištění kvality dat. Její klienti ve svých referencích uvádějí, že je přesvědčila především podpora hybridní infrastruktury a schopnost pracovat s objemem dat v podnikovém měřítku.

„S platformou Ataccama ONE poskytujeme organizacím rychlý, snadný a samoobslužný prostředek k vyhledávání, pochopení a poskytování podnikových obchodních informací uživatelům a systémům v celé organizaci, kdykoli je potřebují. Správa dat je pro to samozřejmě klíčová," řekl generální ředitel společnosti Ataccama Michal Klaus.

Klaus dodal: „Téměř všichni naši zákazníci oceňují bezproblémovou integraci kvality a správy dat. Jejich požadavky určují náš plán, vizi a závazek k inovacím a my jim vděčíme za náš úspěch jako spolutvůrcům naší platformy Ataccama ONE."

Zásady správy dat společnosti Ataccama jsou navrženy tak, aby podporovaly programy správy dat na jakékoli úrovni vyspělosti prostřednictvím automatizace. Sjednocují datový katalog, klasifikaci dat, správu metadat, datovou linii, správu zásad, obchodní slovník a kvalitu dat a spojují je dohromady pomocí sdílených metadat, čímž zajišťují bezkonkurenční automatizaci ve velkém měřítku. Organizace napříč všemi odvětvími volí řešení Ataccama pro správu dat kvůli jeho flexibilitě, spolehlivosti a snadnému použití.

Zpráva je k dispozici ke stažení na adrese www.ataccama.com/analyst-research/forrester-wave-data-governance-solutions .

O společnosti Ataccama

Společnost Ataccama mění způsob správy dat, aby tak vytvářela hodnotu v podnikovém měřítku. Ataccama sjednocuje správu dat, kvalitu dat a master data management do jediné struktury poháněné umělou inteligencí v hybridních a cloudových prostředích a dává vašim obchodním a datovým týmům možnost inovovat s nebývalou rychlostí při zachování důvěryhodnosti a bezpečnosti vašich dat. Další informace najdete nawww.ataccama.com.

Kontakt: Pamela Valerio, Communications Manager, Ataccama press@ataccama.com

Klíčová slova Kanada-počítače-služby-trh-Ataccama

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch