ELITechGroup koupila společnost GONOTEC, předního hráče na trhu v oblasti osmometrie bodu tuhnutí látek

Společnost ELITechGroup, lídr na světovém trhu s osmometry pro měření tlaku par, oznámila akvizici společnosti GONOTEC, předního hráče na trhu s osmometry pro měření bodu tuhnutí látek.

Koupě společnosti spojuje dva lídry na trhu osmometrie a poskytuje tak lékařům celou řadu osmometrických řešení, která splňují specifické potřeby a umožňují jim rychleji a přesněji diagnostikovat onemocnění a určit správný postup léčby pacienta.

Kromě toho bude mít společnost ELITechGroup nyní přímé zastoupení na německém trhu, což jí umožní přímo obsluhovat zákazníky celým portfoliem svých produktů a řešení.

„Strategická akvizice společnosti GONOTEC rozšiřuje globální schopnost společnosti dodávat inovativní produkty pro segmenty in vitro diagnostiky, biotechnologií, chemie, životního prostředí, potravinářství a nápojů, farmacie a výzkumu. Díky více než 90 letům inovací se chceme stát světovou jedničkou v oblasti osmometrie," řekl Bryce McEuen, viceprezident pro biomedicínské systémy. „Kromě toho tato akvizice zvyšuje naši kapacitu a geografickou přítomnost, abychom mohli poskytovat laboratořím špičkové služby a zákaznickou podporu."

Další informace o našich osmometrických řešeních naleznete na stránkách Osmometers.com.

O společnosti ELITechGroup

ELITechGroup je soukromá skupina celosvětových výrobců a distributorů diagnostických zařízení a reagencií in vitro pro klinickou chemii, mikrobiologii, molekulární diagnostiku, hematologii, cytologii a potní testovací systémy. Naším posláním je zlepšovat péči o pacienty tím, že laboratořím umožníme zvládnout více za kratší dobu a s vysokou přesností, čímž umožníme rychlý a přesný průběh léčby pacientů.

Kontakt:

Amanda Warren, ředitelka marketingu

Společnost: ELITechGroup

Adresa: 370 West 1700 South, Logan, UT 84321

Kontaktní číslo: +1.435.227.1422

E-mail: a.warren@elitechgroup.com

Webové stránky: ELITechGroup.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1216939/ELITechGroup_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1573317/gonotec_Logo.jpg

Klíčová slova USA-zdraví-věda-ELITechGroup

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Věda, vzdělávání a školství