Společnost Spartan Mosquito začíná přijímat bitcoin a další kryptoměny ze zemí po celém světě

Malárie každoročně zabije více než 750 000 lidí

Společnost Spartan Mosquito, přední americká společnost v oblasti technologií pro hubení komárů, dnes zahájila program „Serve the Underserved", jehož cílem je umožnit expanzi do zemí, kterým by tyto technologie mohly dramaticky pomoci, ale doposud tomu v cestě stály různé překážky. Jedna z takových překážek byla odstraněna tím, že společnost začala oficiálně přijímat bitcoin a další kryptoměny ze zemí celého světa.

Společnost Ac2T Inc dba Spartan Mosquito přijala v posledních 48 hodinách svou první oficiální platbu v kryptoměně a aktualizovala své webové stránky tak, aby nyní mohla přijímat hlavní virtuální měny, mezi které patří například Bitcoin, Bitcoin Cash, Dai, Ethereum, Litecoin a USD Coin.

Předseda představenstva a zakladatel společnosti Jeremy Hirsch k tomuto kroku uvedl: „Konečně můžeme poskytovat naše služby i nebankovním ekonomikám od Afriky po Asii, které se potýkají s ničivými dopady komárů." Dále dodal: „Naše společnost se zaměřuje zejména na komáry druhu Culex quinquefasciatus (komár domácí jižní), Aedes aegypti (komár egyptský), Anopheles quadrimaculatus a Anopheles gambiae (hlavní přenašeč malárie v subsaharské Africe). V mnoha oblastech světa se s těmito přenašeči malárie potýkají stejně jako se spolehlivou komerční bankovní infrastrukturou. Bylo by nezodpovědné, abychom naše technologie nabízeli pouze ve Spojených státech. Musíme je dostat do oblastí, kde jsou nejvíce potřeba. V polovině července začneme naše produkty nabízet i mimo USA a jsme nesmírně hrdí na to, že se naše 100% americká technologie konečně dostane i k lidem, kteří se nemohou spoléhat na služby bank."

Společnost Spartan Mosquito se sídlem v Hattiesburgu ve státě Mississippi vyvinula technologii Pro Tech jako další generaci svých zařízení s pomalým uvolňováním toxické cukrové návnady. Systém Spartan Mosquito Pro Tech využívá k hubení komárů přirozeně se vyskytující boritan a nabízí velice snadnou instalaci.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1556999/Ac2T_Inc_dba_Spartan_Mosquito_Malaria.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1557000/Spartan_Mosquito_Logo.jpg

KONTAKT: Jeremy Hirsch, +18446252742

Klíčová slova USA-finance-zdraví-trh-firmy-Ac2T Inc dba Spartan Mosquito