Nováček roku NBA: LaMelo Ball bude dražit podepsané triple-double boty spojené s tokenem #1 'GOLD SUN' NFT

Nováček NBA LaMelo Ball bude dražit pár podepsaných bot Puma Clyde All-Pro Elf, které měl na sobě 9. ledna 2021, tedy večer, kdy se Ball stal nejmladším hráčem v historii NBA, který zaznamenal triple double. Aukce je spojena s jeho tokenem GOLD SUN #1 NFT, který bude trvale zaznamenán v blockchainu jako Ballův nejvzácnější a vůbec první NFT.

Aukce začíná ve čtvrtek v 19:00 PT na adrese lameloball.io, domovské stránce sběratelských předmětů od LaMela Balla.

„Boty pro mě znamenají všechno na světě, stejně jako moji fanoušci. Spojujeme fyzický a digitální svět a toto je dokonalý symbol tohoto propojení," vysvětlil Ball.

Vítěz aukce získá kromě podepsaných bot, se kterými zahrál triple double, také podepsaný dres LaMelo Balla a sběratelský předmět Gold Sun #1. Držitelé 500 zlatých tokenů Sun získají zaručenou účast na odměnách z reklamních dohod, tombolách o lístky na zápasy NBA a exkluzivní přístup k plánovaným chatům s Ballem přes Discord.

Gold Sun je první rozvíjející se NFT na světě, který je propojen s reálnou událostí: vyhlášením ceny NBA pro nováčka roku 2021, jehož vítězem se tento týden stal právě LaMelo Ball.

LaMelovy NFT budou sledovat jeho aktuální statistiky a individuální ocenění, což v průběhu času změní složení a hodnotu NFT. Tyto dynamické tokeny NFT, navržené ve spolupráci se společnostmi Chainlink a Ether Cards, jsou první, které vydal profesionální sportovec.

„Myšlenka, že NFT existují pouze jako digitální umělecká díla, již pomalu upadá. Nyní přecházíme na speciální přístup k jedinečným herním zážitkům," řekl Sher Chaudhary, spoluzakladatel společnosti Playground Studios - kreativního producenta vydání NFT LaMela Balla.

K dnešnímu dni je Ball jednou z pouhých tří kolekcí NFT vydaných sportovci, jejichž prodeje dosáhly prodeje alespoň 1 milion dolarů.

O společnosti Playground

Playground je studio specializující se na NFT, které je průkopníkem prvních dynamických NFT na světě, tedy NFT, které se aktualizují na základě skutečných událostí. Playground umožňuje komukoli vydávat vzácné digitální tokeny, které fanouškům přinášejí užitek, exkluzivní přístup a prediktivní tržní schopnosti založené na událostech z blockchainu.

Kontakt: team@playgroundstudios.io

O Chainlink a Ether Cards

Chainlink je standardní síť Oracle určená pro hybridní chytré kontrakty. Ether Cards je platforma pro NFT, která propojuje reálný užitek a digitální prostor.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1535576/LaMelo_Ball_auction.jpg

Kontakt: Ethan Bazarganfard, 818-224-8565

Klíčová slova USA-společnost-lidé-basketbal-finance-firmy-Playground Studios-LaMelo Ball

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)