Společnost ISS si vybrala roboty UVD jako dodavatele autonomních dezinfekčních systémů pro globální správu budov

Roboti UVD pomáhají zajistit úklid a dezinfekci prvotřídní kvality. Na rozdíl od mnoha stacionárních dezinfekčních systémů je UVD mobilní, plně autonomní robot s integrovaným UV-C světlem, který zabíjí všechny známé druhy bakterií a virů včetně Covid-19 nejen na povrchu, ale i ve vzduchu, a nabízí tak komplexní řešení pro kontrolu a prevenci infekcí. Roboti UVD umožňují zařízením snížit přenos nemocí tím, že odstraní 99,99 % bakterií a virů z jakékoli místnosti. The robots have been rolled out to more than 70 countries worldwide. (Foto: Business Wire)

Nové partnerství zvyšuje standard hygieny a chrání pracoviště při návratu zaměstnanců do práce

Společnost Blue Ocean Robotics, výrobce robotů UVD pro autonomní dezinfekci UV-C, dnes oznámila, že si ji vybrala společnost ISS World Services, přední světová společnost v oblasti pracovního prostředí a správy budov, jako dodavatele autonomních robotů pro dezinfekci v rámci globální nabídky společnosti ISS.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20210616005504/en/

Díky této smlouvě může ISS nabízet dezinfekci nemocniční kvality svým více než 60 000 zákazníkům ve více než 30 zemích v oblasti zdravotnictví, farmacie, věd o životě, bankovnictví a finančních služeb, průmyslu a výroby. Roboti UVD umožňují zařízením snížit přenos nemocí tím, že odstraní 99,99 % bakterií a virů z jakékoli místnosti.

„S návratem do práce musí společnosti obnovit fyzické vazby a vrátit zaměstnance bezpečně zpět do pracovního prostředí, které splňuje vyšší hygienické standardy. A musí obnovit emocionální vazby a budovat důvěru zaměstnanců v bezpečnost na pracovišti. Možnost nabízet dezinfekci, která zahrnuje i roboty UVD, je pro naši společnost účinným a efektivním způsobem, jak řešit a naplňovat potřeby a očekávání zákazníků,“ říká Anders H?j, ředitel pro metody a technologie úklidu ve společnosti ISS World Services.

Generální ředitel společnosti Blue Ocean Robotics Claus Risager se těší na spolupráci se společností ISS. „Naši roboti i nadále hrají zásadní roli, kdy pomáhají podnikům plnit požadavky vyvolané nejen pandemií, což znamená výrazné snížení počtu infekcí na pracovišti a zároveň snížení počtu zaměstnanců na nemocenské. Robot UVD má jedinečné možnosti, jak zjistit, zdokumentovat a ukázat uživatelům, jak dobře je oblast dezinfikována, což jim umožňuje snadno a rychle proces upravit a v případě potřeby jej optimalizovat. Jedná se o funkci, kterou nenajdete u žádného jiného dezinfekčního robota pomocí UV-C.“

Sada tiskových materiálů

O společnosti ISS

Přední společnost v oblasti pracovního prostředí a správy budov ISS poskytuje řešení pro vytváření míst, která přispívají k lepším obchodním výsledkům, usnadňují a zpříjemňují život a zvyšují produktivitu, a to díky lidem, kterým na tom opravdu záleží. Více informací najdete na issworld.com.

O robotech UVD

Roboti UVD jsou součástí jedné z předních světových skupin ve vývoji servisních robotů, společnosti Blue Ocean Robotics, která zahrnuje značky GoBe Robots a PTR Robots. Společnost Blue Ocean Robotics sídlí v Dánsku a nedávno se dostala mezi prvních 10 „nejinovativnějších robotických společností roku 2021“ podle časopisu Fast Company.

Originální verzi najdete na stránkách businesswire.com https://www.businesswire.com/news/home/20210616005504/en/

Camilla Almind Knudsen,

Koordinátor PR, Blue Ocean Robotics

cak@blue-ocean-robotics.com

Zdroj: UVD Robots

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Dánsko-elektronika-počítače-zdraví-UVD Robots