Amazfit Cadde 10k Run & Sports Festival začíná tento víkend

�

Amazfit T-Rex Pro jsou sportovní chytré hodinky ideální pro outdoorové běžce, kteří se vracejí k běžnému aktivnímu životu.

Společnost Amazfit, globální značka na trhu s nositelnou elektronikou, dnes oznámila sponzorování závodu Cadde 10k v Turecku. Amazfit Cadde 10k Run and Sports Festival, který se bude konat 12. a 13. června na pláži Caddebostan, nabízí různé sportovní aktivity a akce. Jednou z nejdůležitějších akcí festivalu, která se bude konat za podpory obce Kadiköy, bude běh „Amazfit Cadde 10k Run".

Amazfit, hlavní sponzor závodu Cadde 10k, je globální značka chytrých hodinek známá svými zkušenostmi v oblasti technologií chytrých hodinek a náramků. Ať už běháte závodní maratony nebo si jen užíváte outdoorové aktivity, hodinky Amazfit T-Rex Pro jsou pro vás jako stvořené díky čtyřem globálním satelitním navigačním systémům (včetně GPS), funkci měření nasycení krve kyslíkem a odolnosti na armádní úrovni. Po plném nabití si můžete při běžném používání v klidu užívat až 18 dnů plných aktivity. Amazfit T-Rex Pro jsou také voděodolné do 10 ATM, což jim zajistí ochranu před potem nebo deštěm a budete s nimi moci bez obav surfovat, plavat či prozkoumávat podmořský svět.

Společnost Amazfit se aktivně podílí na rozsáhlém výzkumu s cílem chránit a zlepšovat zdraví a kvalitu života lidí. Jako přední značka v oblasti digitálního dohledu nad zdravím si Amazfit klade za cíl zapojit do této transformace i turecké spotřebitele a stát se nejpreferovanější značkou v oblasti technologií pro zdravý životní styl.

O společnosti Amazfit

Společnost Amazfit byla založena v roce 2015 a nabízí chytré hodinky a náramky pro každodenní i outdoorové sportovní použití a chytrá zařízení pro sport a zdraví, jako jsou sluchátka TWS, chytré běžecké pásy a chytré váhy. V současné době jsou produkty Amazfit dostupné na trzích ve více než 90 zemích a regionech včetně Spojených států, Německa, Turecka a Japonska. Další informace najdete na webu www.amazfit.com

Sledujte Amazfit:

Facebook: https://www.facebook.com/amazfit.global/ Instagram: https://www.instagram.com/amazfitturkey/Twitter: https://twitter.com/AmazfitTurkey

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1531572/1.jpg

KONTAKT: Dotazy médií: press@zepp.com Laura Zhao, zhaominchao@zepp.com, 86-18676384532

Klíčová slova Turecko-elektronika-počítače-sporty-zábava-Amazfit

Evropa, EU, NATO (es)

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl