Proběhlo pravidelné shromáždění delegátů České manažerské asociace

Česká manažerská asociace uspořádala každoroční shromáždění delegátů. Došlo k jednohlasnému schválení rozpočtu na rok 2021, shrnutí aktivit za uplynulý rok a představení aktivit budoucích.

Prezident Petr Kazík prohlásil, že aktuální doba covidu-19 nijak zásadně fungování ČMA nepoznamenala, neboť narušení pravidelných aktivit bylo nahrazeno jinými. Zásadní událostí v tomto směru bylo zprovoznění Studia ČMA. Jeho prostřednictvím se realizují webináře, rozhovory se zajímavými osobnostmi a reportáže z firem. Došlo také ke spuštění nového webu, rozšíření působnosti na sociálních sítích a navázání nových partnerství. Pochvaly se dostalo Elite Klubu Moravskoslezského kraje pod vedením manažera Adama Lišky. Zvyšování tamní členské základny a komunikace s veřejnou správou jsou příkladem pro všechny členy ČMA.

Kontakt:

Mgr. Jan Vocel, PR manažer

Email: vocel@cma.cz

Web ČMA: www.cma.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-hospodářství-ČMA

Finance, ekonomika