ONLINE SEMINÁŘ: Zorientujte se ve světě streamovacích platforem

Hudebník a producent Vojtěch Veselý

AZCD pořádá online seminář pro hudebníky tápající v prostředí online streamování. Školení se bude konat v rámci celosvětového svátku Record Store Day 2021. Kurz proběhne ve čtvrtek 10. června v 17h prostřednictvím video-komunikační služby Google Meet. Přihlášení zájemci obdrží v den konání odkaz, přes který se k videokonferenci připojí. Seminář je pro předem přihlášené účastníky zdarma.

Kurz je určen pro umělce, kteří tápou v prostředí online streamování

Pro řadu hudebníků jsou platformy Spotify, Apple Music či Deezer stále velkou neznámou. Toto přibližně hodinové školení poskytne vstupní informace, jak hudbu na platformy správně dostat a dále ji promovat.

Přihlášení zájemci se na kurzu naučí…

• Jak nahrát svou hudbu na Spotify a 100+ dalších platforem

• Jak vyladit své online profily

- Spotify for Artists

- Apple Music for Artists

- Deezer Backstage

• Jak promovat svou hudbu na streamovacích platformách

Seminářem bude provázet Vojtěch Veselý (Billow, De Moi)

Vojtěch je hudebník a producent žijící a tvořící v podhůří Bílých Karpat. V České republice jej můžete znát díky dreampopové kapele Billow. Vojtěch dále produkuje instrumentální hudbu především pro dokumentární snímky. Své nahrávky vydává také online, a to pod monikerem De Moi. Vojtěch spolupracuje s kalifornským vydavatelstvím High Vibe Records a s agenturou pro filmovou a produkční hudbu Musync, se sídlem v San Franciscu.

Jak se na seminář přihlásit

Kurz proběhne ve čtvrtek 10. června v 17h prostřednictvím video-komunikační služby Google Meet. Přihlášení zájemci obdrží v den konání odkaz, přes který se k videokonferenci připojí. Formulář k přihlášení a více informací naleznete v článku: ONLINE SEMINÁŘ: Zorientujte se ve světě streamovacích platforem

Seminář se koná pod záštitou společnosti AZCD – výrobce audio nosičů

Společnost AZCD založil Marek Košulič, který se výrobě hudebních nosičů věnuje již 21 let. AZCD se vedle výroby audio nosičů (LP, CD, DVD, MC) zaobírá také podporou muzikantů v online prostoru. V rámci služby Servis pro muzikanty AZCD pomáhá hudebníkům zorientovat se a prosadit svůj projekt také v prostředí internetu.

Kurz proběhne v rámci celosvětového svátku Record Store Day

Record Store Day je každoroční událost, která se koná s cílem oslavit kulturu spojenou s láskou ke sbírání elpíček, cédéček, kazet či dalších nosičů. Tento den spojuje fanoušky, umělce a tisíce nezávislých obchodů s nahrávkami po celém světě.

Kontakt:

vojtech@optimal-marketing.cz