Pozvánka na webinář: Experti z firmy STILL poradí, jak zvýšit bezpečnost ve skladech

Bezpečnost ve skladu by měla být vždy tou největší prioritou, a to nejen proto, aby nedocházelo k poranění osob či poškození zboží a manipulační techniky. Zajištění bezpečnosti totiž jde ruku v ruce s efektivitou skladu. Své o tom ví společnost STILL, která se rozhodla své poznatky získané dlouholetou zkušeností předat dál prostřednictvím bezplatného webináře. Uskuteční se 18. května a na výběr máte ze dvou termínů.

Experti ze společnosti STILL, jednoho z největších výrobců a dodavatelů manipulační techniky, na webináři Bezpečný pohyb manipulační techniky ve skladu představí aktuální řešení pro zabránění nehod a poškození při práci s manipulační technikou. Zaměří se také na nejčastější rizika a zdroje nebezpečí, přičemž možnosti jejich minimalizace vám vysvětlí i na názorných příkladech.

Webinář se koná v úterý 18. 5. 2021 v časech od 10:00 do 11:00 hodin a od 16:00 do 17:00 hodin, je tedy možné vybrat si ze dvou termínů. Účast je zcela zdarma.

Registrovat se můžete ZDE.

Společnost STILL pořádá webináře pravidelně, na jejích webových stránkách je k dispozici záznam z toho posledního, který se zaměřil na automatizaci ve výrobní logistice. Pustit si ho můžete zde.

Klíčová slova ČR-služby-firmy-STILL

Služby, cestovní ruch