Hollywoodské celebrity již znají výhody nanonátěrů

Ing. Jan Procházka (vynálezce technologie FN NANO®) s majitelem a šéfkuchařem restaurace SPARTINA

Fotokatalytické nátěry technologie FN NANO® umí s pomocí světelné energie zbavit vzduch bakterií a virů, včetně koronaviru a dokáží zbavit prostředí i dalších nebezpečných emisí. Této moderní technologii se paradoxně daří lépe za mořem než u nás. Ve světě uznávaná technologie FN NANO® pochází z České republiky a právem přitahuje pozornost i známých osobností.

Snížení rizika přenosu infekčních chorob lze dosáhnout prakticky všude, tedy i pro hollywoodské celebrity.

Jak se říká, příklady táhnou. Každá země má své celebrity z různých oblastí našeho života. Jednou takovou celebritou v oblasti gastronomie je pro nás v České republice šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Za oceánem,konkrétně v Los Angeles, je to slavný televizní kuchař Stephan Kalt. V jeho hollywoodské restauraci Spartina se scházejí na večeři filmové hvězdy a dnes je zde chrání technologie FN NANO®, která je, co se týká účinnosti, aplikovatelnosti a bezpečnosti, také světovou hvězdou. Tento slavný kuchař si především pochvaluje, že z kuchyně nejsou cítit pachy do restaurace.

V zahraničí již technologii FN NANO® začínají hojně využívat pro její vysokou účinnost, kdy si s pomocí fotokatalýzy dokáže velmi účinně poradit s viry, bakteriemi a dalšími jedovatými látkami, které ohrožují naše zdraví. Nemusí to být jen restaurace, kuchyně a bary, kde se setkávají lidé ve větším počtu na jednom místě. Jsou to i další veřejné prostory jako jsou například sportovní haly a fitness centra, která je možno touto technologií účinně chránit.

Mistr světa v boxu se stará o to, jak vyboxovat covid ze svých fitness center

Podobně tak učinil i mnohonásobný mistr světa v boxu Oscar De La Hoya, který instaloval FN NANO® technologii do svého fit centra, aby poskytl sportovcům vyšší bezpečnost a lepší prostředí. Sám k tomu říká:

"V mé tělocvičně je nejdůležitější důraz na bezpečnost. Nosíme pokrývky hlavy, šálky, náustky a bezpečné obaly na ruce, abychom chránili naše těla před údery. Dnes bojujeme s neviditelným protivníkem (covid). Odpověď jsem hledal všude a řešením je FN NANO® technologie, která vyřazuje viry, plísně a bakterie při kontaktu. Jsem hrdý na to, že mohu říci, že moje tělocvična je chráněna technologií FN NANO®".

FN NANO® nátěry splňují z hlediska bezpečného použití všechny evropské, kanadské, americké a další normy a z hlediska bezpečnosti jsou v souladu s legislativou kdekoli na světě, včetně pravděpodobně nejtvrdšího zákona, známého jako „California Proposition 65“, která bere již v úvahu i nejnovější CLP změny v EU legislativě ohledně oxidu titaničitého a jeho zařazení do kategorie karcinogenů 2, tedy látky s podezřením na karcinogenitu respirační cestou (prach). Tento certifikát potvrzuje výsledky praxe i odborných testů, které se prováděly v České republice a dalších státech – technologie FN NANO® je naprosto bezpečná pro lidské zdraví a neuvolňuje do prostředí žádné škodlivé látky.

V USA již pochopili, co vše tato technologie dokáže. Věříme, že i v České republice se najdou celebrity, které tyto výhody také objeví.

Tiskovou zprávu vydala společnost FN-NANO s.r.o.

Pro více informací se obracejte na: fn@fn-nano.com nebo Blanka Zajíčková, e-mail: zajickova@fn-nano.com

Klíčová slova ČR-USA-zdraví-stavebniny-firmy-FN-NANO

Stavebnictví, bydlení a reality