Vzdělávací portál Forexmag.cz vyhlašuje soutěž o nejlepší brokerské služby

Za poslední rok zažil retailový online trh investic a tradingu s cennými papíry bezprecedentní růst. Trh brokerských služeb dynamicky roste a je nepřehledný. Proto specializovaný vzdělávací portál Forexmag.cz, cílící jak na profesionální tradery, tak na začínající obchodníky na kapitálových trzích EU, vyhlašuje mezinárodní soutěž brokerů. Hodnocení probíhá na základě kvality poskytovaných zákaznických služeb a uživatelské přívětivosti. Uživatelé mohou hlasovat v anketě o nejlepšího brokera až do 10.května 2021.

Hodnocení vychází ze sedmi kritérií, která se zabývají uživatelskou přívětivostí a nabízenými službami zákazníkům. Hlasující uživatelé se mohou rozhodovat podle kvality nabízených služeb zákazníkům, jako je možnost založení demo účtu, podpora v místním jazyce nebo dostupnost komunikace přes livechat. Součástí hodnocení je dále například přehlednost webu či přizpůsobení designu webových stránek mobilním zařízením.

Návštěvníci webových stránek Forexmag.cz mohou vybírat mezi TOP 15 recenzovanými brokery na základě vlastní zkušenosti s nabízenými službami. V anketě lze hlasovat pouze pro jednoho brokera. Mezi finální TOP 15 najdete například známé brokery jako je eToro, DeGiro, Topforex, TeleTrade nebo InstaForex. Výsledky soutěže budou vyhodnoceny dne 15.května 2021 na základě počtu získaných hlasů od návštěvníků. Tímto způsobem bude vyhlášeno deset nejlepších brokerů a budou zvoleni také tři hlavní výherci soutěže s nejvyšším počtem získaných hlasů.

Seznam brokerů, pro které lze hlasovat:

1. Capital Panda

2. CFD World

3. DeGiro

4. eToro

5. ETXCapital

6. FXGlobal

7. FXNet

8. GKFX

9. IFC Markets

10. InstaForex

11. IronFX

12. Profitlevel

13. Saxo Bank

14. TeleTrade

15. Topforex

Forexmag.cz je specializovaný vzdělávací portál pro profesionální tradery i retailové obchodníky. Provozován je společností Almina Corp a.s.

Kontakt: support@alminacorp.com

Rybná 732/25, Staré Město, 110 00 Praha