Nový bezplatný průvodce China Plus: „Identifikace příležitostí v rámci iniciativy nové Hedvábné stezky"

Chris Devonshire-Ellis, zakládající partner a předseda Dezan Shira and Associates, poradenské společnosti v oblasti zahraničních investic zaměřené na Asii, nedávno publikoval průvodce, který pojednává o různých příležitostech pro investory v rámci iniciativy nové Hedvábné stezky.

Příručka „Identifikace příležitostí v rámci Iniciativy pásu a cesty" obsahuje 142 stran informací o iniciativě a liší se od většiny ostatních publikací BRI (Belt and Road Initiative - „Iniciativa pásu a cesty"/„ nové Hedvábné stezky") zahrnutím analýzy právních, daňových a finančních struktur tvořících BRI, přidáním informací o provozních úskalích a nákladech, stejně jako o nejnovějším vývoji příležitostí a případových studií.

Toto je první kniha, která správně zkoumá, jak lze BRI využít a kde lze nalézt příležitosti.

Chvála za „Identifikaci příležitostí v rámci Iniciativy pásu a cesty"

„Zvýšila laťku pokrytí tohoto důležitého tématu." - Daniel Widdicombe, bývalý vedoucí investičního bankovnictví, China Construction Bank UK

„Přeji si, aby tato práce našla cestu k přepážkám evropských průmyslových sdružení a vládních kabinetů, aby lépe pochopily, jak být součástí tak důležitého mezinárodního projektu." - Michele Geraci, bývalá státní tajemnice, Itálie

„Identifikace příležitostí v rámci iniciativy Belt & Road" je zdarma ke stažení na webových stránkách nakladatelství Asia Briefing. Kopii získáte zde.

Předplatné Asia Briefing je zdarma a poskytuje vám přístup k našim zprávám, týdenním shrnutím Asia Briefing nejnovějších obchodních a investičních novinek z regionu a pozvánkám na webináře zaměřujících se podrobně na obchodní témata. Přihlaste se k odběru zde.

Dezan Shira & Associates – Společnost Dezan Shira & Associates byla založena v Hongkongu v roce 1992 a je panasijskou, multidisciplinární profesionální servisní společností poskytující vstup na trh, právní, účetní, daňové, HR, technologické a provozní poradenství mezinárodním investorům. Posláním firmy je vést zahraniční společnosti přes komplexní regulační prostředí Asie a pomáhat při všech aspektech zakládání, udržování a růstu jejich obchodní činnosti v celém regionu.

KONTAKT:

Dezan Shira & Associates / Asia Briefing Limited

Rohini SinghMédia a obsah skupiny+91 98106 87357e-mail: media@asiabriefing.comWebové stránky:www.asiabriefing.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1496399/Dezan_Shira_and_Associates_Logo.jpg

Klíčová slova Čína-hospodářství-firmy-Dezan Shira

Asie, Austrálie (as)