Veselé výrobky Dedoles odteď najdete i v českých obchodních centrech

Slovenská společnost Dedoles vytváří nová pracovní místa i v České republice. Otevírá první prodejnu v Praze a pět kiosků v obchodních centrech v hlavním městě, Brně a Ostravě. Rovněž bude otevírat i dceřinou společnost, která nabídne pracovní příležitosti pro český trh. Společnost tak naplňuje svůj cíl mít veselé výrobky fyzicky dostupnější pro své zákazníky.

Společnost Dedoles neustále expanduje na nové trhy a postupně rozšiřuje svůj sortiment o další veselé kousky. V létě si lidi mohli koupit plavky nebo letní obuv, před Vánocemi zase veselé svetry či spodní prádlo pro celou rodinu. Dedoles známe hlavně jako internetový obchod, avšak své působení rozšiřuje i mimo on-line prostor. Oblíbené výrobky si mohou Slováci nakupovat v obchodních centrech a teď budou mít tuto možnost i Češi.

Na Slovensku Dedoles aktuálně provozuje 7 kiosků a 3 prodejny, přičemž tento počet plánuje rozšířit o dalších 5 provozoven již v průběhu května. Dedoles chce být dostupnější i pro české zákazníky, a proto své prodejny otevírá i v České republice. „Český trh tvoří 30 procent našich příjmů. Vzhledem k rostoucímu zájmu o naše výrobky jsme se rozhodli přiblížit je lidem i v českých městech prostřednictvím prodejních stánků v nákupních centrech Westfield Chodov, Centrum Černý Most a Metropole Zličín, Olympia Brno a Avion Shopping Park Ostrava. Rovněž otevíráme první prodejnu v Galerii Nové Butovice, kde zákazníci kromě ponožek najdou i spodní prádlo, veselé dětské produkty i novinky z letní kolekce,” vysvětluje Pavla Halašová, Country Manager CZ Dedoles.

Kromě kiosků bude mít Dedoles své zastoupení v České republice i prostřednictvím své dceřiné společnosti, která bude sídlit v Praze. V rámci ní bude pro český Dedoles pracovat přibližně 100 zaměstnanců na různých manažerských, vedoucích či administrativních pozicích, a dokonce i designéři z produktového týmu. Pobočku povede Pavla Halašová, která má mezinárodní zkušenosti z retailu. Působila v Ralph Lauren nebo v irském Lipstick Retail Fashion. „Našim cílem je zjednodušit administrativní procesy a zabezpečit plnohodnotnou a efektivní podporu všem novým zaměstnancům,“ přibližuje rozhodnutí Halašová.

Společnost aktuálně na Slovensku zaměstnává přibližně 350 lidí, zatímco v březnu 2020 to bylo jen 80 zaměstnanců. Dedoles momentálně působí ve 20 zemích Evropy. Na začátku roku 2021 přesáhl hranici 2 milionů zákazníků. „Téměř 80 procent našeho prodeje se realizuje mimo území Slovenské republiky,“ vyčíslil Chrapko s tím, že příjmy, které z celé EU přicházejí, zůstávají na Slovensku ve formě daní, odvodů a zisku, který společnost investuje zpátky do ekologizace procesů, aktivit zaměřených na společenskou odpovědnost, svého rozvoje a vytváření pracovních příležitostí.

Zajímavosti z e-shopu Dedoles:

Průměrná hodnota nákupu v ČR za rok 2020 byla 32 eur

Nejprodávanější produkty za rok 2020: veselé ponožky Čas na pivo, Ježek a Fotbal

Víc informací vám ráda poskytne:

Kristína Víšková, PR konzultant e-mail: kristinka.viskova@gmail.com

www.dedoles.cz

www.instagram.com/dedoles/

Klíčová slova ČR-Slovensko-trh-internet-móda-firmy-Dedoles

IT, telekomunikace
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl