KEBA je jedným z najväčších výrobcov nástenných nabíjacích staníc

S viac ako 250.000 predanými nástennými nabíjacími stanicami je firma KEBA jedným z najväčších výrobcov nabíjacích jednotiek pre hybridné vozidlá a elektromobily.

"Spoločnosť KEBA vyrába trvalo udržateľné riešenia pre dobíjanie batérií a je v tomto rastúcom priemyselnom segmente skúseným hráčom,“ povedal generálny riaditeľ firmy KEBA Energy Automation Christoph Knogler. Divízia automobilovej elektroniky rakúskej firmy KEBA AG sa špecializuje na výrobu nabíjacích staníc a systémov pre ovládanie kúrenia.

Viac ako desať rokov úspešného pôsobenia na trhu

KEBA nie je len zavedeným výrobcom nabíjacích riešení, ale podniká aj v ďalších odboroch. V tomto sektore spoločnosť úspešne pôsobí už viac ako desať rokov a je tak priekopníkom v oblasti nabíjacej infraštruktúry pre hybridné vozidlá a elektromobily.

Firma už z Rakúska do celého sveta dodala viac ako 250.000 nástenných nabíjacích staníc

Počet vyrobených nabíjacích staníc je dôkazom špičkovej kvality produktov, ktoré divízia KEBA pre elektromobilitu ponúka. Na začiatku roka 2021 firma prekročila významný medzník 250.000 vyrobených nástenných nabíjacích staníc a stala sa tak jedným z najväčších výrobcov týchto produktov v Európe. Nástenné nabíjacie stanice sa vyrábajú v rakúskom Linzi.

O spoločnosti KEBA Electric Mobility

KEBA je jedným z popredných svetových výrobcov chytrých nabíjacích staníc. Táto rakúska spoločnosť, ktorá je odborníkom na automatizáciu, vstúpila na trh elektrickej mobility pred 10 rokmi, kedy začala vyrábať nástenné nabíjacie stanice, a stala sa tak priekopníkom v tejto oblasti. Nabíjacia stanica KeContact P30 umožňuje rýchle a bezpečné nabíjanie elektromobilov. Vďaka rôznym rozhraním a pripájacím prvkom je možné do systému zapojiť aj ďalšie komponenty a vytvoriť si tak šikovné komunikačné a riadiace centrum.

www.keba.com/emobility

Kontaktné informácie:

Stefan Lanzinger

riaditeľ KEBA Energy Automation pre marketing a komunikáciu

KEBA AG Gewerbepark Urfahr, 4041 Linz, Rakúsko Mobil: +43 664 80709-74036 E-mail:lzr@keba.com

www.keba.com/emobility

Klíčová slova Rakousko-automoto-ekologie-firmy-KEBA