Profesionální golfová asociace ČR podepsala smlouvu o spolupráci se Zámkem Štiřín

V překrásném prostředí zámeckého areálu nedaleko Prahy nabízejícího mimo 9 jamkového hřiště umístěného v obdivovaném parku i konferenční možnosti až pro 500 osob a ubytování v zámeckých budovách, stejně jako využití wellness či golfových simulátorů, vznikne od 1.května t.r. první golfová akademie pod patronací PGAC, nabízející širokou paletu služeb v oblasti výuky golfu. Mezi hlavní cíle akademie bude patřit především osvěta golfu pro zájemce všech věkových úrovní a rodinného sportu.

V akademii budou působit přední čeští profesionálové a členové PGAC. V nabídce budou individuální i skupinové lekce, dětské kurzy a kurzy pro začátečníky a speciální programy.

Spolupráce se Zámkem Štiřín umožňuje PGAC představit velmi ambiciózní projekt, který je otevřen všem členům a široké veřejnosti. Ve spojení s možností golfové hry, vynikající kuchyní a ubytováním je tento počin příslibem růstu významu značky PGAC jako nového partnera štiřínského zámku.

Kontakt:

Jana Ďuračková, e-mail: jana.durackova@stirin.cz