Testování ve firmách, školách a mateřských školách

Od 12. dubna 2021 dochází k obnovení školní docházky pro předškolní třídy mateřských škol a prvního stupně základních škol. Pro děti a žáky s tím souvisí povinnost testování 2x týdně formou samotestování.

Test ve firmách /www.testvefirmach.cz/, který realizuje testování na COVID-19 v malých, středních i velkých firmách, začal pomáhat při testování v mateřských a základních školách. Pomáháme v celé řadě škol s testováním, pokud školy nemohou tuto povinnost samy organizačně zajistit nebo i v případě, že jsme byli osloveni rodiči /zákonnými zástupci/.

První naše výsledky ukazují, že počet pozitivně testovaných je ve firmách kolem 1% a ve školách je počet pozitivně testovaných minimální.

Máte-li zájem o testování ve Vaší firmě nebo Vaší škole kontaktujte nás.

O nás:

Realizujeme odběry antigen a odběry PCR včetně svozu do laboratoře ve všech krajích České republiky. Působíme jak v malých, středních, tak velkých firmách. Testujeme desítky společností a nově i škol týdně.

Mezi naše reference patří např.

VAG HODONÍN

KRÁLOVOPOLSKÁ BRNO