PROTEXT VIDEO: TK k zahájení turistické sezony 2021 v Česku...

ČTK bude ve středu 14. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci k zahájení turistické sezony 2021 v Česku. Zúčastní se ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, ředitel České centrály cestovního ruchu CzechTourism Jan Herget, náčelník Horské služby René Mašín, předseda Klubu českých turistů Vratislav Chvátal a ředitel odboru vnějších vztahů Agentury ochrany přírody a krajiny Tomáš Růžička. Přímý přenos začne v 11:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MSfRJ_s7Q7E" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-turistika-vláda-Praha-14.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM-AUDIO-VIDEO

Služby, cestovní ruch