Česká sázková jednička Tipsport vyplácí na své narozeniny rekordní výhru 19 milionů korun

Vítězný tiket sázkaře z posledního 10. kola hry Pyramida

Nejen v číselných loteriích, ale také na sportovních sázkách se dají získat opravdu velké peníze. Rovných 19 milionů korun, jedna z nejvyšších výher v historii Tipsportu, padla téměř přesně v den 30. výročí založení společnosti (5. dubna 1991). Podařilo se to jednomu ze členů komunity sázkařů ve hře Pyramida, ve které je potřeba v celkem deseti kolech vsadit 10 výherních tiketů. Celkový kurz tipovaných zápasů na tiketu, který musí sázkař trefit, se přitom každým kolem zvyšuje. V posledním 10. kole potřebuje sázkař trefit minimálně kurz 10:1. To se tomuto sázkaři s celkem čtyřmi správně vsazenými fotbalovými zápasy a jedním hokejovým utkáním nakonec podařilo a získal tak hlavní cenu ve hře Pyramida ve výši 19 milionů korun.

Milionářem se sázející stal v neděli 4. dubna chvilku před 23. hodinou. V tu dobu se mu totiž dohrál poslední zápas na tiketu zařazeném do 10. kola Pyramidy – Marseille vs. Dijon. V něm věřil ve francouzské Ligue 1 šestému Olympiku. Výsledek? Na dně tabulky kotvící Dijon utrpěl 11. ligovou porážku v řadě. Ještě předtím milionáři vyšly triumfy fotbalistů Plzně nad Českými Budějovicemi, Feyenoordu nad Sittardem, Hradce Králové nad Žižkovem a hokejistů Rungstedu nad SönderjyskE.

Česká sázková jednička Tipsport letos na jaře slaví 30 let své existence na českém trhu a za tu dobu vyplatila svým klientům stovky milionových výher. Dvacet milionů korun vyplácel Tipsport třeba v roce 2011. Výhra ale byla rozložena na totožné desetimilionové tikety, které podali dva sázející na pobočce v severomoravské Osoblaze na výsledky fotbalových zápasů v české, chorvatské, francouzské, rumunské, španělské a polské lize.

Kontakt: https://www.tipsport.cz/

Klíčová slova ČR-hry-sporty-sázky-firmy-Tipsport