SodaStream uvádí na český trh novinku: oblíbené nápoje PepsiCo si nyní můžete připravit doma

SodaStream International s.r.o., přední světová značka perlivé vody, divize společnosti PepsiCo (NASDAQ: PEP), začala v loňském roce uvádět své příchutě PepsiCo do prodeje v Evropě. Po Norsku, Švédsku, Německu a Francii společnost v letošním roce pokračuje v expanzi na nové trhy, jako je Rakousko, Itálie, Maďarsko, Slovensko a samozřejmě Česká republika. Řada Pepsi od SodaStream nabídne na českém trhu celkem 6 oblíbených příchutí - Pepsi, Pepsi Max, 7 up, 7 up Free, Mirinda a Mirinda Diet. Produkty budou k dispozici od 1. června 2021.

„Uvedení ikonických příchutí PepsiCo je významným milníkem v úsilí společnosti SodaStream nabídnout spotřebitelům nejlepší možný výběr nápojů, a přitom se starat o naši planetu,“ řekl Eyal Shohat, CEO společnosti SodaStream. „Díky tomu si uživatelé SodaStream budou moci připravit své oblíbené nápoje Pepsi v pohodlí domova, pomocí svého výrobníku perlivé vody SodaStream a opakovaně použitelných lahví.“

„Naší snahou je urychlit růst SodaStream, proto jsme nadšení, že můžeme představit nabídku spojující obě silné značky,“ řekl Jim Andrew, výkonný viceprezident SodaStream, Beyond the Bottle a New Ventures pro PepsiCo. „Společně se SodaStream pracujeme na naplňovaní cíle, které sdílíme - snižování plastového odpadu a vytváření udržitelnější budoucnosti. A toto je další krok na této cestě.“

Šest originálních příchutí PepsiCo – Pepsi, Pepsi Max, 7 up, 7 up Free, Mirinda a Mirinda Diet – bude na českém trhu dostupných od 1. června 2021 ve stávající síti maloobchodních prodejců SodaStream.

O SodaStream

SodaStream, součást společnosti PepsiCo, je přední světová značka na výrobu perlivé vody. SodaStream umožňuje spotřebitelům vychutnat si nekonečně dobré bubliny doma, bez komplikací a pomáhá chránit planetu. Bubliny SodaStream jsou pro spotřebitele lepší – zdravé, jednoduše vyrobitelné, lehké na přenášení – a lepší pro planetu – nahrazují tisíce plastových lahví na jedno použití jednou opakovaně použitelnou lahví SodaStream. Výrobky jsou k dispozici ve více než 80 000 maloobchodních prodejnách napříč 46 zeměmi. Chcete-li se dozvědět více o SodaStream, navštivte www.sodastream.cz a sledujte SodaStream na sítích Facebook, Twitter, Pinterest a YouTube.

O PepsiCo

Výrobky společnosti PepsiCo si vychutnávají spotřebitelé při více než miliardě příležitostí denně ve více než 200 zemích a oblastech po celém světě. V roce 2018 dosáhla PepsiCo více než 64 miliard dolarů čistého zisku, vytvořeného vzájemně se doplňujícím portfoliem potravin a nápojů značek Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker a Tropicana. Portfolio produktů společnosti PepsiCo zahrnuje širokou škálu příjemných potravin a nápojů, včetně 22 značek, z nichž každý představuje více než 1 miliardu dolarů odhadovaného ročního maloobchodního prodeje.

Vizí společnosti je být globálním lídrem na trhu snadno konzumovatelných potravin a nápojů. Motto „Vítězství s cílem“ odráží ambice PepsiCo vyhrávat trvale na trhu a vkládat cíle do všech aspektů podnikání. Více informací najdete na www.pepsico.com

Kontakt pro média:

Hedvika Přibová

PHOENIX COMMUNICATION

140 00 | Praha 4 | Pod Vilami 785/22

hedvika@phoenixcom.cz

Klíčová slova ČR-Izrael-nápoje-trh-firmy-SodaStream-PepsiCo-Phoenix Communication

Potraviny, gastronomie
Obchod, marketing