Greativity Group dokončila akvizici výrobce sirupů a vazelín Diavita

Tradiční jitrocelový sirup Bezkašel Kosmetická vazelína Valinka Tekuté sladidlo Diavita

Společnost NeraAgro s.r.o. ze skupiny GREATIVITY GROUP dokončila úspěšně akvizici pardubického závodu DIAVITA od společnosti T-STRING. DIAVITA je tradiční výrobce sirupů a vazelín, NeraAgro naopak tradiční chemička navazující na bohatou historii chemické výroby v Neratovicích. Spojením značek dojde k dalšímu posílení výrobní základny NeraAgro, která tak pokračuje v posilování sortimentu i mimo své původní „agro“ zaměření. NeraAgro se tak díky nákupu Diavity zároveň vrací k tradiční výrobě sladidel, kterou v minulosti přerušila.

„Z úspěšné akvizice máme velkou radost. NeraAgro posiluje svůj sortiment spotřební kosmetiky, který byl prozatím reprezentován pouze koupelemi na bázi síry Solfatan. Věříme, že se nám podaří značku Diavita dostat mezi přední hráče na českém trhu, ale rádi bychom vykročili i na trhy zahraniční. Silnější portfolio výrobků nám tyto plánované kroky výrazně usnadní,“ říká ředitel komunikace skupiny Greativity Group Jaroslav Antoš.

GREATIVITY GROUP je holdingová společnost založená v roce 2013. Sdružuje společnosti podnikající v různých oborech. Mezi dceřiné společnosti patří jak začínající startupy, tak firmy, které jsou na trhu již etablované mimo jiné v oblasti výroby a služeb.

Kontakt:

Greativity Group, Jana Špičková Šrobárova 40, Praha 3