YPO představuje 14 regionálních držitelů ceny Global Impact

YPO, globální vůdčí komunita s více než 30.000 výkonnými řediteli ve 142 zemích, dnes světu odhalila regionální držitele cen za globální dopad („Global Impact").

Cena YPO Global Impact je nejvyšší poctou udělenou YPO svým členům a je výrazem uznání jejich dopadu mimo organizaci oslavujícím udržitelný a škálovatelný dopad generálních ředitelů. Z každého ze 14 regionů, ve kterých YPO operuje, byl vybrán jeden regionální laureát/ka.

„Podnikat s pozitivním dopadem je jednou z klíčových zásad YPO. Je nám ctí uznat a oslavit tyto mimořádné a působivé členy YPO z celého světa, kteří pozitivně ovlivnili dění ve svých komunitách i mimo ně," uvedl Xavier Mufraggi, výkonný ředitel YPO. „Jsou nám všem inspirací v tom, jak smysluplně vést podnikání."

Regionální laureáti YPO Global Impact pro rok 2021 jsou:

Andre Abucham (Latinská Amerika), zakladatel a předseda představenstva Santa Fé Beneficent Association

Melissa Ackerman (střední oblast USA), předsedkyně Produce Alliance a Produce Alliance Foundation

Javier Benavente Barrón (Evropa), prezident Alares Group a Alares Foundation

● Greg Block (jihovýchodní oblast USA a Karibik), nedávno zesnulý Greg Block byl zakladatel, předseda a generální ředitel First Step Staffing.

Hakan Bulgurlu (pacifické státy USA), generální ředitel společnosti Arçelik

Jo Burston (Austrálie/NZ), generální ředitelka Inspiring Rare Birds a spoluzakladatelka a ředitelka společnosti Startup.Business

Patrick Chalhoub (Střední východ/severní Afrika), předseda skupiny Chalhoub Group

James Chen (Severní Asie), zakladatel Vision for a Nation a Clearly

Lotte Davis (Kanada), generální ředitelka a zakladatelka společnosti One Girl Can

Carrie Freeman (západní oblast USA), výkonná spoluředitelka společnosti SecondMuse

Alison Hill (severovýchodní oblast USA), generální ředitelka společnosti LifeStraw

Nichol Ng (jihovýchodní Asie), spoluzakladatelka The Food Bank Singapore a generální ředitelka X-Inc

Isak Pretorius (Afrika), výkonný ředitel skupiny JAM International

Nathan Sivaganathan (jižní Asie), spoluzakladatel společnosti Trail

Příjemce hlavní ceny YPO Global Impact za rok 2021 bude oznámen koncem května.

O organizaci YPO:

YPO je globální vůdčí komunita více než 30.000 výkonnými řediteli ve 142 zemích, kteří sdílí společné přesvědčení, že svět potřebuje lepší vůdce. Každý z našich členů dosáhl v mladém věku významného vůdčího úspěchu. Dohromady vedou společnosti a organizace, které generují roční tržby ve výši 9 bilionů USD. Členové YPO se navzájem inspirují a podporují prostřednictvím vzájemného učení a výjimečných zkušeností v inkluzivní komunitě otevřeného sdílení a důvěry. Další informace naleznete na webu ypo.org.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1065220/YPO_Logo.jpg

Kontakt: Amy Reid, areid@ypo.org, +1 646 678 0575; Angela Mers, amers@ypo.org, +1 415 298 8534

Klíčová slova USA-společnost-trh-YPO

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)