PROTEXT VIDEO: Zelená, chytrá, odolná a inkluzivní města...

ČTK bude v úterý 30. března v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line panelovou debatu na téma ESG, taxonomie EU a udržitelné financování z cyklu Zelená, chytrá, odolná a inkluzivní města v České republice o připravenosti našich měst na výzvy spojené se zelenou a digitální transformací EU v souladu s unijními strategiemi. Zúčastní se poslanec Evropského parlamentu Luděk Niedermayer, ředitelka Svazu měst a obcí České republiky (SMO ČR) Radka Vladyková, prezident Asociace pro rozvoj infrastruktury Tomáš Janeba a další. Přímý přenos začne v 09:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/l095iQ2yTZ8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-EU-ekologie-správa-obce-Praha-30.03-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM-VIDEO

Politika, veřejná správa a soudy