Společnost GameChange Solar oznámila, že již uvedla do provozu více než 230.000 solárních sledovačů (trackerů)

Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že již uvedla do provozu více než 230.000 solárních sledovačů (trackerů). Každý jednotlivý solární sledovač představuje samostatný robotický systém, který v průběhu dne natáčí až 90 fotovoltaických solárních modulů tak, aby na ně dopadalo co nejvíce slunečních paprsků, což provozovatelům solárních elektráren umožňuje optimalizovat výrobu energie. Tento systém využívá pokročilé bezdrátové sítě a špičkové algoritmy strojového učení pro optimalizaci výroby energie přesně podle situace v konkrétní elektrárně.

Derick Botha, obchodní ředitel firmy GameChange Solar, řekl: "Zprovozněním více než 230.000 solárních sledovačů dosáhla firma GameChange Solar významného mezníku. Díky vysoce spolehlivé a prověřené technologii Genius Tracker™, kterou naše sledovače využívají, dokážeme provozovatelům elektráren nabídnout rychlou instalaci a uvedení do provozu, což se v době, kdy pokračujeme v celosvětové expanzi, ukazuje jako velká výhoda."

Kontakt pro média:

Derick Botha +1 (302) 528-2125

Email: derick.botha@gamechangesolar.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1456214/GameChange_Solar.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/292966/GameChange_Solar_Logo.jpg

Klíčová slova USA-energie-solární-firmy-GameChange Solar

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Energetika, suroviny