Společnost MIM Software Inc. získala štítek CE pro svůj automatizovaný software pro konturovací stanice s prvky umělé inteligence

Společnost MIM Software Inc., přední globální poskytovatel softwarových řešení pro medicínské zobrazování, dnes oznámila, že její automatizovaný software Contour ProtégéAITM pro konturovací stanice s prvky umělé inteligence úspěšně získal štítek CE.

Contour ProtégéAI je praktický automatizovaný software pro konturovací stanice, který využívá algoritmy pro hloubkové učení a další prvky umělé inteligence k dosahování skvělých výsledků s minimálními nároky na další nastavování. Tento software nové generace usnadňuje a urychluje konturování bez toho, aniž by bylo nutné slevit z přesnosti.

Vývoj tohoto produktu je výsledkem zpětné vazby od uživatelů a také snahou společnosti o neustálou inovaci svých řešení pro konturovací stanice.

„Jsme si vědomi toho, že naši zákazníci se neustále snaží zvyšovat produktivitu práce zobrazovacích a klinických vyšetření při současném zachování vysoké kvality péče o pacienty," řekl Andrew Nelson, generální ředitel firmy MIM Software Inc. „Těšíme se na to, že můžeme nabídnout náš produkt Contour ProtégéAI širšímu spektru zákazníků a přispět tak ke snížení náročnosti konturování v globálním měřítku."

Softwarové řešení Contour ProtégéAI získalo povolení úřadu FDA pro použití ve Spojených státech amerických v červenci 2020 v souladu s ustanovením předpisu FDA 510(k).

O společnosti MIM Software Inc.

MIM Software se snaží zlepšovat péči o pacienty nabídkou inovativních řešení pro zobrazovací metody a zpracování dat. Naše řešení jsou navrhována se zřetelem na zákazníky a usnadňují jim práci. Firma MIM Software nabízí rozsáhlý softwarový balík, který umožňuje maximálně efektivně a hospodárně využívat špičkové onkologické nástroje a technologie, včetně analýzy a zpracování dat.

Firma MIM Software je soukromou nadnárodní společností se sídlem v Clevelandu (Ohio) a s pobočkami po celém světě.

Více informací o společnosti MIM Software najdete na webové stránce www.mimsoftware.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/709760/MIM_Software_Logo.jpg

KONTAKT: Nicholas Sewell, Customer Engagement Manager, 216-455-0765, nsewell@mimsoftware.com

Klíčová slova USA-zdraví-počítače-MIM Software

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)