Jellyfish hlásí akvizici pěti společností, které podpoří její globální expanzi svými zkušenostmi v digitálním světě

Rob Pierre, generální ředitel Jellyfish

Jellyfish zvětšuje svou globální stopu získáním odborných znalostí dat a analýzy a rozšiřuje nabídku v oblastech elektronického obchodování, tvorby obsahu, kreativy a lokalizace

Společnost Jellyfish, partner předních světových značek (tj. Samsung, Uber, Nestlé, Deckers, Spotify a eBay) v oblasti digitálního marketingu, oznámila akvizici 5 společností, z nichž každá je známým lídrem v digitálním prostoru. Rychlá expanze společnosti se odehrává na pozadí konsolidace a vyvstávajících výzev v tradičním agenturním sektoru a síla Jellyfish spočívá ve schopnosti pomoci značkám s jejich digitální transformací. Expanze navazuje na předchozí akvizice, které společnost získala díky investici od skupiny Fimalac Group v roce 2019. Jellyfish představuje nový druh digitálního podnikání, kde jsou služby agentur kombinovány s poradenstvím, školením a špičkovými technologiemi, aby klientům přinášely nejlepší možné výsledky. Na trh byla uvedena v roku 2005 a stala se také jedním z mála globálně spravovaných partnerů platformy Google Marketing Platform. Úspěšnost společnosti reflektuje i fakt, že za posledních osm let trvale zaznamenává 45% průměrný roční růst.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Její plné znění naleznete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20210223005716/en/

Aktuální předpovědi společnosti eMarketer naznačují očekávání, že celkové výdaje na mediální reklamy v roce 2021 dosáhnou více než 600 miliard GBP, a proto, aby zůstaly konkurenceschopné a aby se zvýšila efektivita médií, musí se společnosti prosadit v přesyceném digitálním prostředí a poskytovat bezproblémovou a relevantní komunikaci napříč všemi kanály a kontaktními body. Zrychlení digitální transformace v reakci na globální pandemii vyvolalo větší potřebu partnerství značek se společnostmi, které jim mohou pomoci orientovat se na trhu a čelit výzvám souvisejícím se snahami o podporu růstu a udržitelnosti.

„Naším posláním je zajistit, aby naši klienti měli k dispozici všechny zdroje potřebné ke kompletnímu provedení digitální transformace a dosažení výsledků předcházejících všechna očekávání. Po roce bezprecedentního narušení a transformace digitálního marketingu Jellyfish nadále po celém světě roste, vstupuje na nové trhy v Austrálii a Mexiku a rozšiřuje svou přítomnost na trzích ve Francii, Brazílii a USA, obohacuje své portfolio nabízených služeb a získává nové talenty z celého světa. Cílíme na tvorbu a lokalizaci obsahu, elektronický obchod, kreativu a optimalizaci dat,“ uvádí Rob Pierre, generální ředitel společnosti Jellyfish. „Tyto akvizice jsou klíčem k vylepšení postavení společnosti a dalšímu růstu na trhu a věříme, že nic není nemožné nebo mimo dosah našich klientů," dodává.

„Tyto akvizice zásadně vylepšují portfolio námi poskytovaných služeb prohloubením našich odborných znalostí a zvýšením geografického dosahu rozšířením naší nabídky napříč několika kontinenty a regiony,“ říká Chris Lee, provozní ředitel společnosti Jellyfish.

Akvizice v oblastech odbornosti a technologií:

Seelk

Software a poradenství pro Amazon Marketplace

Splash

Kreativní technologie a služby s globální lokalizací

Quill

Výkon globálního obsahu pro elektronické obchodování

Webedia Brand Services

Gamifikace, obsah, data, technologické služby a podnikové datové strategie

Akvizice zajišťující rozšíření globální stopy:

Data Runs Deep - Austrálie

Poradenství, implementace a školení pro datová řešení

Pro získání dalších informací o každé z nových akvizic společnosti Jellyfish, klikněte zde.

Další nedávné akvizice, které rozšířily naši globální stopu:

Reamp - Brazílie

Programatický marketing, automatizace marketingu a výkon digitálních kampaní (společnost byla získána v druhé polovině roku 2020)

San Pancho - Mexiko a Kolumbie

Zkušenosti s full-funnel digitálním marketingem a analytické znalosti (společnost byla získána v druhé polovině roku 2020)

O společnosti Jellyfish

Jellyfish, součást skupiny Fimalac Group, je globálním partnerem v oblasti digitálního marketingu a transformace některých předních světových značek, jako je například Samsung, Uber, Nestlé, Orange, Spotify nebo eBay. Jellyfish představuje nový druh digitálního podnikání, kde jsou agenturní služby kombinovány s poradenstvím, školením a špičkovými technologiemi, který klientům přináší nejlepší možné výsledky. Zaměstnává více než 2000 lidí ve 40 kancelářích po celém světě a s další expanzí na obzoru se snaží být univerzálním globálním partnerem pro digitální požadavky jakékoli značky. Společnost byla uvedena na trh v roce 2005 a stala se také jednou z mála globálně spravovaných partnerů platformy Google Marketing Platform. Jellyfish posledních 8 let zaznamenává 45% průměrný roční růst a pyšní se svou pozicí v čele digitální ekonomiky.

Původní verzi naleznete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210223005716/en/

Julia Angelen Joy, Media Frenzy Global

julia@mediafrenzyglobal.com

208.996.9844

Zdroj: Jellyfish

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Británie-počítače-trh-Jellyfish