Spuštění nového e-shopu inparket.cz

Společnost triventures s.r.o. spustila e-shop inparket.cz disponující širokou nabídkou dřevěných a vinylových podlah od renomovaných zahraničních výrobců. Jejich vizí je zprostředkovat zákazníkům kvalitní podlahu, která zároveň vhodně doplní celkový ráz interiérů.

Cílem webu je zjednodušit leckdy obtížný výběr podlahy a zaručit klientům zboží v nejvyšší kvalitě za dostupné ceny. E-shop je koncipovaný přehledně a jednoduše tak, aby byl průchod webem a samotný výběr podlahy snadný a rychlý. Základními kategoriemi jsou dřevěné, laminátové a vinylové podlahy. Ty lze řadit dle výrobců, počtu vrstev, dekoru nebo formátu. K podlahám lze dále zakoupit nejrůznější doplňky jako lišty, lepidla či přípravky pro péči o podlahy.

Inspiraci pro správný výběr dřevěné či vinylové podlahy lze nalézt v sekci Inspirace & blog, která návštěvníkům webu pomůže zorientovat se v pestré nabídce produktů.

Majitel společnosti Lukáš Vaněček o nově zprovozněném webu říká: “Výběr podlahy bývá pro zákazníky často obtížný. Jedna věc je vybrat si podlahu v e-shopu a druhá prohlédnout si ji naživo. Zejména dnes v době pandemie, kdy je dobré dodržovat sociální distanc, proto vycházíme zákazníkům o to víc vstříc. Zájemcům nabízíme bezplatnou možnost objednání až 3 vzorků podlah”.

Kontakt:

www.inparket.cz