Společnosti EET Group a Honeywell Security uzavřely dohodu o distribuci produktů společnosti Honeywell. Aktuální produkty zahrnují kamery a NVR NDAA, Galaxy, Maxpro Intrusion a Maxpro Access.

EET Group má velký dosah jako celkový dodavatel v oblasti bezpečnosti a dohledu. Díky tomu budou řešení společnosti Honeywell Security přístupnější integrátorům a instalačním firmám, které již mají dobře zavedený vztah se zákazníkem a společností EET Group jako „jednotným kontaktním místem“. Nyní také s produkty společnosti Honeywell Security jako součást produktové řady EET Group.

S potěšením oznamuji novou dohodu mezi společnostmi Honeywell Security a EET Group, která pomůže rozšířit dostupnost produktů po celé Evropě. Strategie růstu a úroveň služeb společnosti EET Group jsou zcela v souladu s řešeními a zaměřením společnosti Honeywell Security. Těšíme se na dlouhou a úspěšnou spolupráci se společností EET Group,” říká Andreas Silvede, manažer teritoriálního oddělení společnosti Nordwell Distributers společnosti Honeywell.

Kontakt:

Klíčová slova ČR-obchod-elektronika-trh-trendy-EET EUROPARTS