Stavební příručka Rádce 2021 právě vychází!

Za 17. ročníkem této unikátní publikace pro stavebníky stojí opět Weber

RÁDCE je stavební veřejností a trhem již osvědčená příručka. Je k dostání ZDARMA v prodejnách stavebnin, případně je možné si tuto publikaci jednoduše objednat e-mailem: podpora@saint-gobain.com.

Celá příručka je doslova prošpikována QR kódy, které stavebníka navádí k postupovým videím a dalším praktickým informacím a webovým vychytávkám.

V příručce tak naleznete celou řadu návodových listů k nejčastějším závadám z praxe. Dále také veškeré výrobky, které Weber v aktuální stavební sezóně nabízí, včetně návodů k použití a technických parametrů. Na závěr jsou zařazeny i vzorkovnice barev a struktur.

Kompletní pomocník pro stavitele je k dispozici také online na www.e-radce.cz.

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

monika.ruffrova@saint-gobain.com

www.cz.weber

Klíčová slova ČR-stavebniny-trh-služby-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products