Společnost TEREZIA COMPANY podala žalobu proti dTest

Společnost TEREZIA COMPANY s.r.o., IČO: 272 51 659, podala žalobu proti dTest, o.p.s., IČO: 45770760, ve věci ochrany svého dobrého jména a pověsti, kterou se domáhá odstranění protiprávního zásahu způsobeného společností dTest, o.p.s., která v prosinci 2020 zveřejnila v časopisu dTest nepravdivé informace o výrobku společnosti TEREZIA COMPANY s.r.o. (dětské kapky TEREZIA VITAMIN D3 400 IU KAPKY 10 ML).

Společnost TEREZIA COMPANY s.r.o. uvádí, že výrobek splňuje veškeré zákonné požadavky, což potvrzují i výsledky nezávislých laboratorních testů, a byl mu Státním zdravotním ústavem udělen certifikát o zdravotní bezpečnosti.

Společnost TEREZIA COMPANY s.r.o. je ve sporu zastoupena advokátní kanceláří MELKUS KEJLA & PARTNERS.

Kontakt:

TEREZIA COMPANY s.r.o.