Společnost Phoenix Tower International se stala novým členem Evropské asociace pro bezdrátovou infrastrukturu (EWIA)

Evropská asociace pro bezdrátovou infrastrukturu (European Wireless Infrastructure Association (EWIA) přivítala svého nejnovějšího člena, a to nadnárodní společnost Phoenix Tower International, která se zabývá výstavbou stožárů pro bezdrátovou komunikaci a z členských zemí Evropské unie působí ve Francii, Španělsku a Irsku. Firma Phoenix Tower International do asociace EWIA vstoupila po výroční valné hromadě této organizace.

"V kontextu Evropské unie nové generace se otevírá prostor pro nezávislé provozovatele bezdrátové infrastruktury, protože Evropská komise a zákonodárci musejí vyřešit důležité otázky kolem 5G sítí a konektivity v Evropě," říká Tobías Martínez Gimeno, předseda asociace EWIA.

"Proto vítáme firmu Phoenix Tower International jako nového člena naší asociace a věříme, že s její pomocí bude náš hlas při dalších jednáních v Bruselu silnější."

"Přijetí naší společnosti za člena asociace EWIA je pro nás velkou ctí a závazkem a těšíme se na spolupráci se všemi členy asociace při dalším zlepšování konektivity a budování bezdrátové infrastruktury po celé Evropě," řekl Dagan Kasavana, generální ředitel firmy Phoenix Tower International.

Díky přijímání nových členů dochází k rozšíření působnosti asociace EWIA v Evropě, kde má tato asociace v současné době deset členských firem, které se zabývají výstavbou stožárů pro bezdrátové sítě, a to ve 14 následujících evropských zemích: Rakousko, Dánsko, Finsko, Francie, Německo, Irsko, Itálie, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Španělsko, Spojené Království, Švýcarsko a Švédsko.

O asociaci EWIA

Evropská asociace pro bezdrátovou infrastrukturu (EIWA - European Wireless Infrastructure Association) je evropskou obchodní asociací velkoobchodních poskytovatelů infrastruktury pro bezdrátové sítě. Naši členové investují a provozují bezdrátovou infrastrukturu nezbytnou pro fungování mobilních hlasových služeb, širokopásmových služeb a dalších bezdrátových sítí.

Asociace EWIA připravuje politiky na podporu investic do vybudování takové bezdrátové infrastruktury, která umožní dostupnost širokopásmových bezdrátových technologií pro soukromé osoby, podniky, zdravotnictví, úřady a další sektory, které se spoléhají na nepřetržitý provoz bezdrátového připojení.

O společnosti Phoenix Tower International

Firma Phoenix Tower International vznikla v roce 2013 a jejím posláním je budovat vlastní bezdrátovou infrastrukturu špičkové kvality, která pomůže rozšiřování této technologie do celého světa. Firma PTI se v současné době zaměřuje na rozšiřování infrastruktury v Latinské Americe, Karibiku, Spojených státech amerických a v Evropě.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1436174/Phoenix_Tower_International_Logo_Logo.jpg

KONTAKT: Ingrid Gutierrez, igutierrez@phoenixintnl.com

Klíčová slova Belgie-komunikace-firmy-Phoenix Tower International