Češi atakovali rekordy v projevech solidarity a konání dobrých skutků

Pandemická situace v České republice i ve světě všem připomněla, že zdraví stojí v žebříčku hodnot na prvním místě. Firmy i jednotlivci si uvědomili, jak je důležité pomáhat. Šitím roušek, výrobou respirátorů, dovozem potravin nebo darováním potřebným přispěl každý, kdo mohl.

Dobrých skutků není nikdy dost

Seniorům, nejohroženější skupině obyvatel, se rozhodla pomoci společnost Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s., výrobce doplňků stravy pod značkou GS. Do projektu "dělejme spolu svět lepší“ zapojila firma veřejnost v České republice i na Slovensku. Lidé tak za každé zakoupené a registrované vánoční balení vybraných GS přípravků mohli vybrat jeden domov pro seniory, do kterého firma zaslala měsíční kúru GS Vitaminu C se šípky. "Předvánoční kampaň se setkala s nebývalým úspěchem. Díky našim zákazníkům se podařilo poslat do domovů pro seniory tisíce balení vitaminu C,“ říká marketingová ředitelka GS Markéta Velartová.

Rekordní zájem zákazníků o vitaminy pro seniory

Ukázalo se, že možnost udělat dobrý skutek chytla lidi za srdce. "Zaznamenali jsme rekordní zájem o tento projekt a množství rozdaného vitaminu C předčilo naše předpoklady. Nečekali jsme až na konec kampaně a vitaminy posílali do domovů v celém její průběhu,“ uvedla Velartová. Zákazníci si mohli vybrat z několika domovů v každém kraji.

Firma nyní vyrábí další stovky balení, které ještě poputují za seniory a pracovníky v domovech. Podporu imunity nejzranitelnější skupiny obyvatel považuje společnost GS za zcela zásadní. Starší lidé nemají vždy pestrou a vyváženou stravu, proto je vhodné doplnit zásoby vitaminů a minerálů pomocí kvalitních doplňků stravy.

Společnost GS pomáhá už více než dvacet let

Společnost Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s. se zaměřuje na vývoj a výrobu léků, zdravotnických prostředků a doplňků stravy, které pomáhají žít zdravější život. Při výrobě společnost spolupracuje s odborníky v oboru, lékaři i farmaceuty. „Od začátku loňského roku vzrostl zájem o zdraví, prevenci a posilování imunity. Tento fakt se odráží nejen na trhu s doplňky stravy, kde převládá zvýšená poptávka po vitaminech C, D3 a omega-3. Snažíme se uspokojit poptávku zákazníků a přicházet s novými produkty pro silnější imunitu. Novinkou, na kterou jsme patřičně hrdí, je dvousložkový přípravek GS Extra Strong 65+ navržený speciálně pro rizikovou skupinu lidí nad 65 let,“ dodává Markéta Velartová.

Kontakt pro média:

GUIDELINE DIGI&PR

guide@guideline.cz

Klíčová slova ČR-zdraví-sociální-farmacie-firmy-Green-Swan Pharmaceuticals-Guideline

Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl