Společnost endpoint Clinical jmenovala Christine Hurleyovou viceprezidentkou pro služby zákazníkům

endpoint Clinical, světová jednička v oblasti dodávek systémů a řešení na bázi technologií interaktivní odpovědi (IRT), jmenovala Christine Hurleyovou do funkce viceprezidentky společnosti pro služby zákazníkům. Paní Hurleyová má více než 20 let zkušeností s klinickým výzkumem a technologiemi a ve společnosti endpoint Clinical bude odpovědná za řízení služeb zákazníkům, péči o klíčové zákazníky, správu projektů, práci se zákaznickou základnou a poskytování zákaznické podpory.

„Jsem hrdá na to, že se mohu zapojit do práce manažerského týmu společnosti endpoint a pomoci posouvat firmu vpřed," říká Christine Hurleyová, viceprezidentka pro služby zákazníkům. Ve své kariéře paní Hurleyová zastávala různé manažerské funkce v oblasti řízení klinických a technologických provozů a je vášnivou zastánkyní technologie interaktivní odpovědi (IRT). Mimo jiné řídila strategii pro klinické systémy, zlepšování procesů nebo strategii spolupráce s partnery a pracovala pro přední smluvní výzkumné organizace a technologické firmy, jako jsou například PAREXEL nebo 4G Clinical a také pro biotechnologické a farmaceutické společnosti, jako jsou například Vertex Pharmaceuticals, Biogen nebo Agios Pharmaceuticals. „Tím, že se na klientské služby začneme dívat z pohledu zákazníka, může firma endpoint lépe uspokojovat potřeby svých zákazníků a nabízet ty nejkvalitnější služby, které její zákazníci očekávají."

„Ve společnosti endpoint máme špičkový tým, se kterým se snažíme neustále vyvíjet výjimečná technologická řešení," říká Christine Oliverová, generální ředitelka firmy. „Vzhledem k tomu, že naše organizace celosvětově rychle roste, potřebujeme zapálené manažery, jako je Christine. Podporuje ducha kvality, je skvělou mentorkou, umí vybudovat a vést úspěšný tým. Své kvality potvrdila při řízení týmů výzkumu a vývoje, které vyvíjí a implementují špičkové technologie a aplikace. Jsme rádi, že jí můžeme přivítat v našem manažerském týmu a pomůže nám i nadále překračovat očekávání našich zákazníků."

Více informací o řešeních firmy endpoint najdete na webové stránce endpointclinical.com.

O společnosti endpoint

Firma endpoint je dodavatelem systémů a řešení pro přírodovědní obory, která využívají technologii interaktivní odpovědi (IRT® - Interactive Response Technology). V posledních deseti letech firma vybudovala špičkový tým profesionálů a vyvinula řadu unikátních produktů a technologií, které pomáhají zadavatelům úspěšně vést a provádět klinická hodnocení. Naše dynamické IRT řešení PULSE ® umožňuje randomizaci pacientů do klinických hodnocení, řízení a vedení klinického hodnocení a správu center, kde klinická hodnocení probíhají a spolu s naším nástrojem DRIVE pro řízení pohybu studijního léčiva, podstatně zvyšuje produktivitu práce, snižuje provozní náklady a zajišťuje včasné a přesné dávkování studijního léčiva. Firma endpoint sídlí v kalifornském San Francisku a má pobočky ve Spojených státech amerických, zemích Evropské unie a v Asii. www.endpointclinical.com

Kontaktní informace:

Catherine Ditzler

zástupkyně marketingového ředitele

endpoint Clinical

1-415-688-3424

E-mail: cditzler@endpointclinical.com

Klíčová slova USA-věda-farmacie-léky-endpoint Clinical

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Věda, vzdělávání a školství
Chemický a farmaceutický průmysl