Společnost Growatt se stala největším dodavatelem fotovoltaických invertorů pro rezidenční projekty v Brazílii

Společnost Growatt, jeden z předních světových dodavatelů invertorů, se umístila na prvním místě mezi dodavateli fotovoltaických invertorů pro rezidenční projekty v Brazílii. Tuto informaci přinesla aktuální Zpráva o distribuovaném fotovoltaickém trhu (Distributed Generation Photovoltaic Market), kterou vydala přední brazilská výzkumná a poradenská společnost Greener a ve které se uvádí, že společnost Growatt se na první místo žebříčku ve druhém pololetí roku 2020 dostala navzdory pandemii.

„Chtěli bychom poděkovat všem našim partnerům, kteří se na našem úspěchu v Brazílii podíleli," řekla Lisa Zhang, marketingová ředitelka firmy Growatt, a připsala část úspěchu také významnému zvýšení investic firmy Growatt v Brazílii v posledních letech. „V rámci naší strategie zaměřené na další rozvoj solární energie v Brazílii jsme v S?o Paulu zřídili centrum technické podpory, otevřeli call centrum ve městě Maringá a posilujeme místní tým tak, abychom zákazníkům mohli nabízet špičkové služby."

V roce 2019 začala firma Growatt spolupracovat se společností Aldo Solar, největším distributorem fotovoltaických panelů na brazilském trhu, a s její pomocí nabízí Brazilcům moderní fotovoltaická řešení. Díky tomu, že firma Growatt si v Brazílii vybudovala rozsáhlou distribuční a servisní síť, se jí na brazilském trhu s distribuovanou výrobou elektrické energie daří dosahovat exponenciálního růstu. „Ve společnosti Growatt se zaměřujeme na zákazníky. Věnujeme se komplexnímu a profesionálnímu zaškolování našich partnerů se zaměřením na nejmodernější fotovoltaické technologie, jejich instalaci, monitoring, řešení problémů, apod. Navíc náš tým úzce spolupracuje s našimi partnery na vývoji nových produktů a řešení, která uspokojují specifické potřeby brazilského trhu," dodala paní Zhang.

Společnost Growatt zařadila do své nabídky invertor MAC 15-36KTL3-XL, který je šitý na míru třífázovým solárním fotovoltaickým projektům v Brazílii, které využívají napětí 220 V. Podle paní Zhang navíc společnost v průběhu letošního roku v Brazílii začne prodávat novou generaci svých jednofázových invertorů (převodníků) MIN 7-10KTL-X. „I nadále budeme Brazilcům nabízet kvalitní produkty a služby a díky širokému spektru fotovoltaických invertorových řešení se chceme stát nejprodávanější značkou invertorů v oblasti distribuované solární energie v Brazílii."

O společnosti Growatt

Growatt je světová jednička v oblasti chytrých energetických řešení a je předním dodavatelem fotovoltaických produktů, jako jsou invertory, baterie, systémy pro připojení do sítě a chytrá řešení pro řízení spotřeby energie. Produkty a služby firmy Growatt jsou určeny pro rezidenční, komerční i velké projekty. Firma Growatt byla založena v roce 2010 a má síť 14 poboček po celém světě. Podle organizace IHS Markit and Wood Mackenzie patří firma Growatt mezi 10 největších dodavatelů fotovoltaických invertorů na světě.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1434621/1.jpg

KONTAKT: Whiskey Lu, whiskey.lu@growatt.com, +86-13480898298

Klíčová slova Brazílie-energie-Growatt

Latinská Amerika a Karibská oblast, Antarktida (la)