Doména ceskarepublika.cz je na prodej

Nová webová stránka skveledomeny.cz nabízí ke koupi vzácné jednoslovné domény klenoty.cz, pradlo.cz, vestirna.cz, nemocnice.cz, radar.cz, prodavac.cz, odevy.cz, epraha.cz, eauto.cz, automobily.cz, chov.cz, kakao.cz, reznictvi.cz a další. Ceny se pohybují v řádu stovek tisíc korun. K prodeji je i ceskarepublika.cz.

Nejdražšími doménami jsou ty, jež vystihují, co na nich může zákazník najít. Nejlepšími jsou krátké zapamatovatelné názvy. Jejich držitelé mohou spolu s profesionální optimalizací obsahu pro vyhledávače (SEO) též ušetřit část výdajů na reklamu. O tom dobře vědí i některé velké e-shopy, jež jsou kvůli horším doménám nuceny investovat velké sumy do propagace.

V ČR je registrováno přes 1,37 milionu domén. V roce 2010 byla prodána dovolena.cz za zřejmě rekordních 10 mil. Kč. Mezi milionové prodeje patří též oskar.cz, hracky.cz nebo pujcky.cz.

Nejdražší světovou doménou je zřejmě business.com. V roce 1999 byla prodána za 7,5 mil. dolarů, o osm let později již za 345 mil. dolarů.

Kontakt:

info@skveledomeny.cz