Saint-Gobain Fórum online - krize bydlení. Bude v Česku kde bydlet? Pozvánka na online konferenci

V úterý 23. 2. 2021 od 10:00 hod vás zveme na online konferenci Saint-Gobain Fórum.

Téma: Krize bydlení - Bude v Česku kde bydlet?

V Česku chybí byty. Jen v Praze jde zhruba o 20 tisíc, v Brně je to pak podobné a povolování nových staveb nijak nezrychluje, ba naopak. Tyto problémy se pak logicky projeví na cenách nemovitostí, které jen v metropoli stouply u rezidenčního bydlení za posledních 5 let skoro na dvojnásobek. Další krajská města na tom nejsou o moc lépe. Co může aktuální situaci změnit? Má Česko vůbec nějakou koncepci bydlení? A jakou roli by v ní mělo sehrát tzv. družstevní nebo nájemní bydlení? Na to se zeptáme na dalším Saint-Gobain Fóru 2021.

Diskutovat budeme o plánované koncepci bydlení, dostupném bydlení v Praze, výhodách i nevýhodách družstevního bydlení, výhledu developerů a zprostředkujeme i názor zástupce realitního trhu.

Vysíláním pro architekty, projektanty a další profesionály z oboru stavebnictví vás provede uznávaná moderátorka a novinářka Michala Hergetová.

Pozvání na akci přijali:

Jana Hanzlíková - náměstkyně pro řízení sekce bydlení a sociálního začleňování, MMR

Hana Kordová - Marvanová - radní hlavního města Prahy

Lukáš Kovanda - hlavní ekonom Trinity Bank

Tomáš Kadeřábek - ředitel Asociace developerů

Miloš Hutník - divize Weber, Saint-Gobain Construction Products CZ

V reportážích dále vystoupí hosté - Jan Hrubý, generální ředitel společnosti RE/MAX ČR, a Martin Hanák - ředitel sekce metodiky Svazu českých a moravských bytových družstev.

Ke sledování vás zve výrobce stavebních materiálů, společnost Saint-Gobain a její divize Weber. Diskutovat můžete i vy v online chatu.

Bližší informace naleznete ve video pozvánce:

Registrace zde: https://www.azpromo.cz/sg-forum-2021-krize-bydleni-bude-v-cesku-kde-bydlet-23-2-2021/prihlasit-se/

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber, Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

monika.ruffrova@saint-gobain.com